Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10 NAJLEPSZYCH SZKÓŁ NAUKI JAZDY W ŁOMŻY |
10 Najlepszych OSK w Łomży w/g zdawalności egzaminu praktycznego w 2012r. Za Gazetą Współczesną z dnia 02.04.2013r. 1 OSK ,,KAZIK" 2 OSK ,,CENTRUM" 3 OSK ,,ZIKO" 4 OSK ,,ŁOMŻA" 5 OSK,, METELSKI" 6 OSK ,,DANIEL" 7 OSK ,,JADWIGA BORKOWSKA" 8 OSK ,, LUTEK" 9 OSZ ,,LECH MIERZEJEWSKI " 10 OSK ,,MAREK SIENNICKI "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10 NAJLEPSZYCH SZKÓŁ NAUKI JAZDY W ŁOMŻY |
gowno prawda ;p
|
|
|
|
krótkie, rzeczowe komentarze, z uzasadnieniem swojego zdania. już się gazeta wstydzi, a nawet i Rysio, że głupoty napisali!
|
|
hahah układziki układziki i jeszcze raz układziki tyle w tym temacie
|
|
a OSK Kamiński ?? i tak Centrum rządzi :D
|
|
nie znam osoby która by testowała aż 10 L, sam robiłem tylko w jednej i zdalem.
|
|
A Gruszfeld ? Dzięki niemu zdałam, żebym została u Kamińskiego, to pewnie do dziś bym zdawała ;)
|
|
Z tego rankingu wynika, że małe ośrodki szkolenia podchodzą do szkolenia poważniej, bardziej im zależy na kursancie, niż w dużych ośrodkach :( Dawid znowu pokonał Goliata :)
|
|
Nie,z tego rankingu(chociaz nie widze linku do niego,nie wiem skąd i gdzie on jest) wynika jasno...że im OSK mają mniej kursantów tym więcej zdaje,to logiczne... Jak miał któryś np 50 kursantów a inny 500 to który miał lepsza zdawalność?Jasne że ten który miał ich mniej...jak ktoś miał 10 osób na rok to może mieć największą i tak to wygląda...bo to statystyka
|
|
błędne rozumowanie : statystyka % - ilość kursantów zdających do ilości zdanych ... ten co miał tylko 10 a 9 zaliczyło - tu 90% a ten co miał 500 a 250 zaliczyło - tu tylko 50% .. i tak " ten który miał ich mniej." ma lepsze wyniki " i " tak to wygląda...bo to statystyka "
|
|
Hehe... czyli ten co ma w rankingu 90% zdawalności jest gorszy niż ten co ma 50% tak? No ciekawe,tak samo jak te "wyniki rankingu" heh
|
|
przeczytaj jeszcze raz Twój post ze zrozumieniem : " Jak miał któryś np 50 kursantów a inny 500 to który miał lepsza zdawalność?Jasne że ten który miał ich mniej...??? jak ktoś miał 10 osób na rok to może mieć największą i tak to wygląda...bo to statystyka" ... ".jak ktoś miał 10 osób na rok to może mieć największą " ??????? hehehehe...
|
|
No Chłopie nie wiem o co Ci biega... jak ktoś ma 10 osób na rok i zdaje z nich 9,a inny 500 i zdaje z nich za 1szym razem 100 np to który miał lepszy wynik zdawalności? Przecież były już dawno głosy gdzieś w PL że ten kto ma duży OSK i dużo ludzi więc słabą zdawalność,zakładał 2gi osk o pododbnej nazwie i przez to że np szkolił 2-3 osoby rocznie miał zdwalnosć prawie 100%!!!
|
|
z góry zakładasz i sugerujesz, że ten mniejszy musi mieć zawsze korzystniejszą statystykę, bo temu większemu więcej ilościowo odpada , a tu chodzi o stosunek % zdających do zdanych , oj, zagmatwałeś się , wg mnie to mniejsze ośrodki więcej uwagi przywiązują do szkolenia klientów , by stopniowo zdobywać rynek , bardziej dbają o klienta ( więcej indywidualnego podejścia )
|
|
Ja uczyłam się u Kamińskiego i za 1 razem zdałam :)))
|
|
" to że np szkolił 2-3 osoby rocznie miał zdwalnosć prawie 100%!!!" wolę takiego co szkolił 2-3 osoby i wyszkolił dobrze , niż takiego co przyjął 100 osób a zdało tylko 10
|
|
Ale czy ja coś mówie co i kogo wole? Jasne że ten co miał mniej kursantów nauczy i przyłoży sie bardziej niż ten co miał ich setki,tysiące.... Ja mówie tylko o tych głupich statystykach %.I tyle w tym temacie ode mnie ;)
|
|
ok! trochę się zagmatwałeś ale w gruncie rzeczy chodzi nam o to samo , po prostu żle to ująłeś pozdro .
|
|
W dużych ośrodkach za statystyki odpowiadają wszyscy i nikt jak widać jest tam duża rotacja instruktorów, który bardziej poukładany instruktor odszedł i założył własny ośrodek szkolenia przykład OSK Łomża i dla tego nie ma wśród 10 OSK Pana Gruszfelda :(
|
|
hahaha gorszego wypromowania Ośrodka nie widziałem brawo za głupotę na pewno rzuciliście się w oczy, ale ze skutkiem odwrotnym. Pokazałeś tylko że nie powodzi się wam i macie za mało osób które wykopują u was kursy. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |