Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje info o kancelarii sssc |
Witam wszystkich. Poszukuje info na temat kancelarii odszkodowawczej Sienkiewicz Support Solutions Centre. Zgłosił się ostatnio do moim ich agent ale nie mogę znaleść opinii na ich temat . Może ktoś z was wie czy warto z nia podpisywać umowę i czy są skuteczni?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje info o kancelarii sssc |
Z podpisaniem umowy nigdy nie ma co się spieszyć, a o jakie odszkodowanie chodzi? powypadkowe czy jakie?
|
|
Tak o powypadkowe. Nie wiem czy warto im ufać czy to kolejny przekręt
|
|
Polecam sprawdzoną kancelarię Adversum,tel do przedstawiciela 602 182 862
|
|
Nie ma co się spieszyć, pogadaj z tymi którzy mieli do czynienia z jakimiś kancelariami. Nie polecam radcy prawnego Zbigniewa P. z Łomży do prowadzenia sprawy odszkodowawczej ( ani żadnego z jego kolesi prawników )
|
|
Dzięki za rady. Napewno się zorientuje co i jak w innych kancelariach. Zastanawia mnie tylko to czemu nie ma na temat sssc żadnych opinii na forach ani nigdzie.
|
|
Witam Podaję Panu nr do przedstawiciela Omega Kancelarie Prawne Mi prowadzili sprawę , więc mogę polecić z czystym sumieniem . Zanim podpisałam umowę dostałam kontakt do osoby , której pomagali i ta była również w pełni usatysfakcjonowana . To Pani Ania tel 883-376-650 Serdecznie polecam
|
|
Firma na pewno uczciwa, korzystałam z ich usług i nie mam zastrzeżeń, miły kontakt i co najważniejsze kasa na czas...
|
|
Fajnie że jest jednak ktoś kto współpracował z ta firma. Już zaczynałem myśleć że to przekręt
|
|
korzystalem z firmy ADVERSUM I BARDZO POLECAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |