Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
inhalator - pilne |
Witam, czy ktoś z Was miałby pożyczyć do końca tygodnia inhalator dla 3-letniego dziecka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: inhalator - pilne |
W aptece w stokrotce mozna wypozyczyc. Kaucja zwrotna 50 zl i trzeba dokupic maseczke 12 zl i chyba okolo 10 z za tydzien za wypozyczenie jakos tak nie pamietam dokladnie. Przejdz sie dopytaj
|
|
podobno już tego nie ma, ale zadzwonię tam zaraz i się zapytam, dzięki za odp.
|
|
Szkoda ze ja nie mam, chetnie bym Ci pozyczyla. Wiem ze u mnie w przychodni kiedys mieli, mozna bylo przyjsc i sie inhalowac. Ale wiadomo ze z chorym 3 latkiem nikt nie bedzie paradowal Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos dobry i pomoze h0jowe forum
|
|
Już niestety nie można wypożyczyć :( Ponawiam prośbę w takim razie, jeśli ktoś ma i mógłby wypożyczyć mi tylko do końca tygodnia..
|
|
podeslij swoj numer kontaktowy na maila junior_2202@o2.pl. Znajdzie sie inhalator :)
|
|
hej a nie możesz kupić? w stokrotce są chyba po 80zł cały zestaw.
|
|
najtańszy około 140zł P.A już wysyłam nr
|
|
a nie lepiej wlasny kupic? wypozyczenie to koszt kilkudziesieciu zl a jak masz swoj to zawsze sie przyda a koszt ok 130-150zl w aptece na dwornej
|
|
na dzień dzieiejszy nie mogę kupić - muszę czekać do końca miesiąca ( kwestia finansowa :/) i dlatego pilnie chcę wypożyczyc bo musze podać lek dziecku już dziś.... Już zgłosiła się jedna osoba z 4lomza więc sytuacja - że tak powiem - opanowana... :))))
|
|
A jeszcze w przychodni powinni miec do wypozyczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |