sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dzieciak swego tatusia..

Czy człowiek, który dostaje od życia wszystko, a dokładniej od rodziców jest frajerem. Gdy praca jest tylko dodatkiem do życia, które jest nudne bo ile można balować za kasę rodziców.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dzieciak swego tatusia..

człowiek nie jest frajerem

wybacz, Ptyś, ale żeś dosrał :D

znam frajerów, człowiek może być frajerem.

a ktoś, komu całe życie tatuś podciera pupę, jest frajerem po całej linii.

NiemoralnieNormalna

zaczne od konca
1.balowac za kase rodzicow mozna cale zycie, o ile tej kasy starczy
2.jak sie ma kase, latwiej jest robic to, co sie lubi, niz kiedy tej kasy nie ma i trzeba robic to, co sie musi
3.moze, ale nie musi byc frajerem, jak kazdy z nas
4.taki czlowiek to
a/dobrze urodzony
b/szczesciarz

milosc i dobre wychowanie to majatek, na jaki stac kazdego rodzica-potrzeba tylko dobrych checi
wiadomo, ze jak rodzic bogaty, to i dziecko niebiedne
taki dzieciak ma latwiejszy start od biednego

frajer to ktos, kto majac dziesiat lat i niepracujac, bierze na piwko i papieroski od ciezko harujacych rodzicow czy rodzicow-rencistow

Moze wypiszmy znanych frajerow z naszych okolic:)ale bedzie ubaw hehhe

kocham mamę, kocham tatę, a najbardziej ich wypłatę" jeśli tak myśli to jest napewno!!!

kurde nie ma frajerow w lomzy .....az mi nie chce sie w to uwierzyc:)Dobra ja zaczne ...najwiekszymi sa chyba synowie wlasciciela salonu Renault zeby nie rodzinka to by na ulicy gnili

wejć ptysiu jutro o 12:00

Crazy Frog

crazy_frog nieobiecuje ale postaram sie byc

hehe REno faktycznie banda ....

MoJe ŻyCie To MentoR.

założę się, że jakby Twój ojciec był jakimś tam prezesem czy kimś w ten deseń i dawał Ci hajs, wypasioną furę i takie tam to byś był w siódmym niebie :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

MARCELUS2000 - MASZ CHYBA JAKIŚ LEKKI PROBLEM. POROZMAWIAJ Z TATUSIEM I MAMUSIĄ DLACZEGO ZAKOŃCZYLI EDUKACJE TAK WCZEŚNIE. ONI TEŻ MOGLI SIE PRZECIEŻ DOROBIĆ I TEŻ BYŚ JEŹDZIŁ WYPASIONĄ FURĄ I BALOWAŁ... WIĘC PRETENSJE MIEJ DO SWOICH RODZICÓW. TAK CIĘ TO KOLI W OCZY ŻE TY NIE MASZ A INNYM PRZYCHODZI TO Z ŁATWOŚCIĄ. ZAMIAST SIEDZIEĆ I PISAC DRĘTWE POSTY WEŹ SIĘ DO ROBOTY ŻEBY TWOJE DZIECI MIAŁY CZYM KIESZEŃ ZAPCHAĆ I ZA CO BALOWAĆ.

I JESZCZE COŚ NIE MYŚL ŻE DOROBISZ SIĘ NA TEJ DRĘTWEJ STRONIE Z TABLICAMI REJ. KIEPSKA TO WIZJA NA ZAROBEK. BUHEHEHEHH

Mój stryjek, a potem jego syn też jeździli wypasionymi furami. Były znacznie bardziej wypasione niż te obecne. Majątków się nie dorobili, ale na piwko zawsze tam było. Po jakimś czasie fury i wypasione konie posprzedawali a węgiel zaczął być wożony wywrotkami. Ale przynajmniej rzetelnie na te wypasiony bryki pracowali.

WIDZISZ PETER I O TO TU CHODZI." Ale przynajmniej rzetelnie na te wypasiony bryki pracowali." ALE MARCELUS NIE KUMA WOLI JECHAĆ PO KIMŚ. DO ROBOTY PANIE MARCELUS TO I TWOJE DZIECIAKI BĘDĄ JEŹDZIĆ WYPASIONYMI FURAMI.
DRZEMIĘ W TOBIE POPROSTU ZAZDROŚĆ. CIESZ SIĘ Z TEGO CO MASZ.

dzizas, ludzie, zaglada wam ktos do kieszeni? Jesli nie, to nie robcie tego innm. Co was to obchodzi? Jak zazdroscicie, to do roboty, tez bedziecie mieli.

Zgadzam się z wami, że tylko ucząc się można się dorobić takiego majątku, ale istnieją też osoby, które naprawdę nieuczciwie dorobili się takich majątków; Np: Lekarze. Na pewno każdy wie o jaką sprawę chodzi. nie wszyscy są tacy, choć większość bierze...

...

Angel, dawales? Czy moze slyszales jak ktos dawal? litosci.

lekarze buahahaha... przestań ********* takie farmazony... pół rodziny mam lekarzy i wiem, że nauką (studia medyczne są ciężkie), pracą i głową się dorobili (typu - prywatna praktyka itp.)...

zaraz się odezwą jeszcze głosy, że niektórzy złoto po Żydach sprzedawali, albo PRL rozkradali hahaha...

OWSZEM są przypadki nieuczciwego zarobku zarówno wśród lekarzy jak i prawników, górników, dekarzy, policjantów, ślusarzy i całej masy innych ludzi, ale bez przesady... TYPOWE polskie podejście - jak ktoś ma to na pewno jest złodziejem, bandytą albo bierze w łapę... Polska, a raczej Polaczkowo i Polacy... nigga please

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org