Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria Veneda |
Straszne pustki w tej galerii,robi sie jak w Stokrotce zywego ducha nie ma,pare osob,dzieci w KFC a reszta pustka,po sklepach nikt nie chodzi,dziadostwo i wiecej nic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria Veneda |
O to juz mozna isc zobaczyc? :) Myslalem ze dopiero w poniedzialek a tu niespodzianka juz w sobote mozna isc bo nie ma tlumow :)
|
|
A Ty tam etat obserwatora masz ? ________ Malachit
|
|
wpm puchy w swoim sklepiku ma to poszła popatrzeć na witryny w galerii
|
|
Bo na drogę krzyżową wszyscy poszli. Zobaczycie co będzie po dwudziestej. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
chciałem zajechać ok. 17-tej, zjechałem na parking i nie znalazłem wolnego miejsca, dużo samochodów parkowało w okolicach Orlika.
|
|
nie ide do czasu gdy to szaleństwo się nie uspokoi. Rimpik
|
|
byłem raz i o mały włos to młodzieżowe szaleństwo potomków roztrząsaczy gnoju mnie nie zadeptało. ktos im powiedział ,że na otwarcie Ipady za darmo bedą dawać. Rimpik
|
|
VIP_1... a czy z tym parkingiem to nie może być tak, że mieszkańcy okolicznych bloków swoje autka tam parkują, co by im nie mokły i nie marzły "pod chmurką"?
|
|
z tym parkowaniem to może tak być, tylko ciekawe jak jest po 21-szej, dużo aut było BLM, BZA, BWM, WOS itp.
|
|
Pepe-szaa! Kto zostawi tam samochód niby jakiś monitoring i ochrona pewnie tam jest. Ta ochrona nawet palcem nie kiwnie w nocy, na sam dzień nikt tam nie będzie prowadzał auta. Już w pierwszy dzień mieszkańcy postawili tam samochody. Masz poczucie sytuacji. he he he
|
|
tylko tak pomyślałam, że może coś takiego zaistnieć. ja za daleko mieszkam, żeby to "praktykować"... niestety. też bym pewnie skorzystała, bo pod blokiem też nikt "palcem nie kiwnie" jakby co, ale odśnieżać bym nie musiała.
|
|
Masakra ...
|
|
Ochrona teraz nawet nie wpuszcza samochodów na parking pod galerią, odsyłają na ten dalszy. A Ty wpm masz jakąś obsesję na punkcie tej galerii?
|
|
bo ma stragan w stokrotce
|
|
kicha w galeri veneda,wszyscy do Stoktotki to jest centrum handlowe z prawdziwego zdarzenia.
|
|
Kupiłam tam kilka rzeczy w tym czteropak serków Danio. W stokrotce 4zł z groszami a w Tesco 5zł z groszami... To oczywiście żaden majątek ( niech nikt się nie czepia ) tylko poprostu w Tesco jest CHYBA wszystko albo prawie wszystko droższe.....
|
|
tu się zgodzę Tesco to wcale nie jest tani sklep i tak wszyscy wrócą do Biedronek po pierwszym szale
|
|
Ja tam będę chodzić jedynie "dla rozrywki" :D
|
|
Jaka to rozrywka - sklep?
|
|
Dla kobiet każdy SKLEP to rozrywka, podobnie jak dla was wyjazd na RYBY :)
|
|
co tam za rozrywka - to zwykła stodoła ze szkła i nic więcej - brak jakiejkowliek architektury wnętrza zachecajacej do wypoczynku, spaceru czy spędzenia wolnego czasu ze znajomymi. To jest totalna kicha. Pomysł tej galeri to wybieg w kształcie trójkata jak dla bydła ze sklepami po bokach jak pasniki. Rimpik
|
|
Jedyna atrakcja to schody ruchome do piwnicy ale ubaw dla dzieci
|
|
dziadostwo jakiego jeszcze nie widzialam ta galeria veneda.Takie jest moje zdanie.
|
|
Widzę dwóch kloszardów próbują wtargnąć do Venedy pewnie na żebry hahahahha juz wiedzialem, że tak będzie
|
|
zamknac to dziadostwo i zrobic pomieszczenie dla bezdomnych wiecej na tym skorzystamy,my i cale miasto.
|
|
Nie szerz nienawiści do galerii, nawet tam nie byłaś, siedzisz i piszesz a nawet nie mieszkasz w łomży
|
|
w galerii jest ciemno i ponuro , brak miejsc gdzie mozna usiaść i odpoczać. Architektonicznie do dupy nic ciekawego. Ludzie w niedzieli siadali gdzie sie da nawet na podłodze obok sklepu Wojas. Zamiast zaprojektowac jakies ładne miejsce z tarasami pieknymi spadami wody to zrobili zwyczajna stodołe. Rimpik
|
|
Ta........kama30 ...........to chyba cos z glowa ma nie tak?sadzi ze ja siedze na ksiezycu hihihi,jestem teraz w galerii i siedze na zapleczu towar w komputer wpisuje,ale nie stety tacy ludzie tez musza byc nie majac o niczym ani o nikim pojecia.
|
|
Ta no siedzisz na zapleczu i towar w kompa wpisujesz...chcesz zeby zabrzmiało to wiarygodnie ale niestety tak nie jest koleżanko...
|
|
Rimpik..........a co ty myslales ze to bedzie galeria z prawdziwego zdarzenia?to hlam postawiony za pozyczone pienadze,i teraz beda gnebic sklepikarzy zeby na odsetki starczylo,a o podatku nie ma nawet zadnej mowy przez nastepne 20 lat,tak sie ten nasz kraj oszukuje i okrada nasze kieszenie.
|
|
Hej... orientujecie się czy są na parkingu Venedy miejsca na parking rowerowy? Może przeoczyłam, ale ja go nigdzie nie widziałam, nie małe utrudnienie dla osoby poruszającej się głównie rowerem....
|
|
ja byłam w niedzielę i był mega tłok ludzi .... MałaMII
|
|
dalej mi nikt nie wytlumaczyl gdzie ona sie znajduje? w ktorym miejscu? przy jakiej ulicy?
|
|
to ty nie wiesz gdzie veneda?
|
|
nie!
|