niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
radio samochodowe - naprawa?

Witam, gdzie w Łomży można naprawić uszkodzony odtwarzacz cd samochodowy. Uszkodzenie mechaniczne polegające na tym, że płytka cd nie chce wyjść, po uruchomieniu muzyczke można sobie puścić ale nie chce wyjść. Tylko proszę o porządne firmy a nie jakiś Zdzichu, który skosi 100 PLn i radio bedzie nadal zjeb** p.s. Bez urazy dla wszystkich Zdzichów

MoJe ŻyCie To MentoR.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: radio samochodowe - naprawa?

na al. legionów po drugiej stronie dworca jak by mówiąc to naprzeciwko simplusa w 4+

nie polecam serwisu lg na Śniadeckiego.

bigi2004

na Przykoszarowej serwis LG

Podpisuję się pod tym co napisał VIP

Ja tez sie zgadzam z VIP-em. Nie wiem jak z radiem sobie poradza ale z telewizorami nawet niezle. do tej pory dziala!!!

Mówicie o "AUTORYZOWANYM" serwisie LG, który trzymał mój monitor lcd przez ponad 3 miesiące, i mimo tak długiego czasu oczekiwania, reklamacja nie została załatwiona? Do dziś świecą mi na matrycy 3 spalone pixele? Wiecie dlaczego? Dlatego, że Panu (...) nie chciało się szybko i sprawnie wypisać opisu technicznego, który trzeba dołączyć do monitora, w celu wymiany. Minęło 30 dni, które LG zastrzega sobie na wypatrzenie spalonych pixeli lub subpixeli i reklamacja została rozpatrzona negatywnie.

NIE POLECAM !!!

Wspomnę tylko, że przez kilka lat nosiłem tam magnetowid JVC... Pan (...) wymienił w nim głowicę (koszta) i potem kilka razy ją czyścił (kasa leci). Dopiero znajomy elektronik z Warszawy, który mnie odwiedził, stwierdził, że w środku odłączony jest jeden kabelek, którego podłączenie rozwiązało wszelkie problemy. Takich przypadków jest cała masa, ale nie czas i miejsce, żeby je opisywać. Na dzień dzisiejszy, to nie zaniósł bym tam nawet lampki do wymiany żarówki... Szkoda gadać. Ceny z kosmosu, niemiła obsługa.

Pozdrawiam

PS: W Łomży nie ma serwisu, które odpowiednio zajęło by się radiem samochodowym. Spróbuj dobrze pogadać z właścicielem "POLMAR'u" na ul. M.C. Skłodowskiej (obok starego szpitala).

Pozdrawiam

marcellus,a czy jak próbujesz wyjąć płytę,to twoje radio robi przez jakiś czas dużo hałasu i nic?Otwórz radio i włóż spowrotem do gniazda "wałek" napędzający płytę CD przy wjeżdżaniu/wyjeżdżaniu (taki jakby drut o grubości około 1mm biegnący w poprzek na wysokości otworu wlotu płyty tuż za obudową w środku).Zapewne coś się stało z zawleczką trzymającą go na miejscu.Jeśli twoje radio to Sony,to normalka,jeśli inne to pech :) Jeśli przyczyna jest inna,to trzeba szukać glębiej

A jak Ci sie nie uda naprawić, ja mam do sprzedania fajne nowe radio CD JVC za przystępną cenę. Jak coś pisz na meila

dzięki za info.

For Graboś: jak wciskam wysuwanie płyty słyszę klikanie niezbyt głośne faktycznie przez kilka sekund klika potem cicho i nic, nie jest to sony: clarion

MoJe ŻyCie To MentoR.

MrS widocznie masz strasznego pecha, oddawałem tam radio do naprawy i było zrobione w ciągu tygodnia, a jak oddałem lcd LG z wypalonym pikselem to dostałem monitor zastępczy też lcd a moja reklamacja została rozpatrzona w ciągu 14 dni i dostałem nowy monitor z 36 miesięczną gwarancją, podobnie było z nagrywarką DVD.

Własnie dlatego polecam ten servis.

VIP_1 chcesz wiedziec czemu tak jest?? bo wszyscy j e b i a Mrs-a w dupke,nawetjakis elektronik z salonu buhahahhaa ;))))))))) hihihihihihihihihihihi

cycq: jeśli chodzi o je_banie to może ono dotyczyć tylko i wyłącznie stosunków pomiędzy Tobą, a Twoim tatą. Świadczy o tym każda Twoja wypowiedź na tym forum. Ciekaw jestem, czy na realu też jesteś taki kozaczyna... Chętnie bym to sprawdził, ciotuniu.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org