Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jest gdzies transmisja na zywo-Veneda |
mozna gdzies zobaczyc jaka sytuacja nastala ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jest gdzies transmisja na zywo-Veneda |
7 osob zadeptanych w wejsciu, 15 rannych w walkach o promocyjne egzemplarze produktow.
|
|
A podobno od jutra nieczynne, beda robic remont po zamieszkach.
|
|
Dran - Z tym od jutra nieczynne z powodu rementu po zamieszkach - rozbawiłeś mnie :D. Proponuję założyć taki temat na forum :))))))))))
|
|
VizeV myślę że transmisji na żywo bym nie zmógł..i tak mi już przepona nie wyrabia od tego śmiechu.. a filmy pewnie będą później:) co do zamknięcia- może nie zamkną ale część regałów będą musieli na nowo zatowarować..telewizory, piwo, mielonka wieprzowa i draże mleczne idą jak woda..
|
|
Zobaczysz ze zamkna, zniszczenia podobno ogromne. Takze lipa straszna, kto dzis nie zdazyl ten przegral zycie...
|
|
sam kupilem 4 piwa ;p
|
|
mieszkańcy Janowa stoją z widłami na parkingu i siłą odbierają promocyjny towar, którego nie zdołali kupić (głównie buty i telewizory)..nikt się nie uchowa..
|
|
Uffffffff :):) Dobrze że ja KEBAB-ów się nawrzucałem do środka :) Tego mi nie wyrwą :) A co najwyżej ob..rać ich mogę z daleka :):)
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |