sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
najtańszy notariusz

Witam
Właśnie kupuję mieszkanie i chciałaby się spytać który jest najtańszy notariusz????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: najtańszy notariusz

Jeśli nie jest dla Ciebie problemem dojazd do Ostrowi Mazowieckiej to proponuje notariusza Osiadacza, nie pamiętam nazwy ulicy ale jak jedziesz od łomży to po lewej stronie przy ratuszu jest

Tak - zaplać za paliwo i poświęć czas na dojazd wyjdzie na to samo co w Łomży.

Tak myślisz Ty, mi wyszło połowę taniej wliczając dojazd-tyle w temacie

O połowe czyli ile - konkrety, konkrety proszę.

kwinto7 nie korzystal chyba z naszych notariuszy ja kilka lat temu porownywalem ceny przy okazji sluzebnosci dojazdow na mojej dzialce i w ostrolece bylo okolo tysiaka taniej wiec to prawda ze w lomzy te uslugi sa za drogie pozdrawiam

jasiek lomza

Proszę bardzo, przykładowo w Łomży za podpisanie umowy użyczenia a dokładnie dwóch takich umów chciano ode mnie 2*120 zł, w Ostrowi za obydwie zaplacilam 60 zł, doliczyć wystarczy cenę dojazdu w zależności od spalania auta i gotowe, czy trzeba więcej? Oczywiście, akurat w tym przypadku sprawa na tyle drobna że można załatwić przy okazji jeśli nie jest to pilne, ale przy poważniejszych rzeczach i też kwotach chyba warto

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org