Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najtańszy notariusz |
Witam Właśnie kupuję mieszkanie i chciałaby się spytać który jest najtańszy notariusz????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najtańszy notariusz |
Jeśli nie jest dla Ciebie problemem dojazd do Ostrowi Mazowieckiej to proponuje notariusza Osiadacza, nie pamiętam nazwy ulicy ale jak jedziesz od łomży to po lewej stronie przy ratuszu jest
|
|
Tak - zaplać za paliwo i poświęć czas na dojazd wyjdzie na to samo co w Łomży.
|
|
Tak myślisz Ty, mi wyszło połowę taniej wliczając dojazd-tyle w temacie
|
|
O połowe czyli ile - konkrety, konkrety proszę.
|
|
kwinto7 nie korzystal chyba z naszych notariuszy ja kilka lat temu porownywalem ceny przy okazji sluzebnosci dojazdow na mojej dzialce i w ostrolece bylo okolo tysiaka taniej wiec to prawda ze w lomzy te uslugi sa za drogie pozdrawiam jasiek lomza
|
|
Proszę bardzo, przykładowo w Łomży za podpisanie umowy użyczenia a dokładnie dwóch takich umów chciano ode mnie 2*120 zł, w Ostrowi za obydwie zaplacilam 60 zł, doliczyć wystarczy cenę dojazdu w zależności od spalania auta i gotowe, czy trzeba więcej? Oczywiście, akurat w tym przypadku sprawa na tyle drobna że można załatwić przy okazji jeśli nie jest to pilne, ale przy poważniejszych rzeczach i też kwotach chyba warto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |