niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasza "wspaniała" polska milicja

Z meczu Zagłębie Sosnowiec - Widzew Łódź.
Bez komentarza...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasza "wspaniała" polska milicja

NO I CO W TYM STRASZNEGO.?? KARA MUSI BYĆ.

ptysiu ja cie nie rozumiem. to co oni mieli je kulturalnie wyp[rosic ze stadionu?? a za wsiarz gownarzerie,

Odpowiedzi popredników są super!!Nic dodać nic ując,a Ptysiu jeszcze jedna uwaga nie MILICJA tylko POLICJA!! Milicja to była za PRL-u (nie uczyli w szkole) Pozdro

i miała racje policja

Milicja, policja. Policja, milicja. Nazwa w sumie nie ważna, ważne są te same UBeckie metody...

Dziewczyny z Widzewa dostały bez powodu. Powyższa fotografia to tyle jeden z przykładów na bezmyślność i brutalność polskiej policji. Przykłady można mnożyć w nieskończoność. Szkoda, że niebieskie klauny ciagle są bezkarne...

Popieram ptysia! Oczywiscie ptysia80!
Dziewczyne tak potraktowqac to tylko pies albo jakis psych umie!

najlepiej by było żeby policja wcale nie reagowała tak ? tylko co wtedy byście mówili jak by się cos stało: "wina policji ! gdzie oni byli ?!" zawsze trzeba na kogoś narzekać a oni tez musza jakoś redę dawać osobom które lekko mówiąc nie odpowiednio sie zachowują. . .

Czlowieku ale skad ty wiesz co sie tam wydarzyło!! Widzisz tylko zdjecie ktore przedstawia kilka postaci...Nie wiesz jak zachowywala sie ta dziewczyna,czy byla pod wplywem jakichs srodkow odurzajacych,czy była agresywna itp.Chłopie nic nie wiesz,wiec prosze nie wypowiadaj sie na temat Policji gdyż masz o niej zero pojecia!! A ci ludzie narażają wlasne zycie aby taki skur... jak ty siedzac na meczu kilka miejsc dalej czuł sie bezpiecznie!! Pozdrawiam i proponuje zamknac temat....

ToMek25; mieczkoś997; cycq; loko: gdybyście znali sytuację to może inaczej byście pisali.
Powyższe zdjęcie pochodzi z meczu Zagłębie Sosnowiec – Widzew Łódź. Do całego zamieszania w sektorze dla gości doszło przez delegata z PZPN-u i poj… policję. Delegatowi nie spodobała się flaga z napisem "Awanturnicy". Pomimo apelu spikera, kibice z Łodzi flagi nie zdjęli. I według mnie bardzo dobrze, bo nie było tam żadnego obraźliwego czy wulgarnego hasła, które by motywowało taką decyzję. No to nasza „kochana” policja wjechała na sektor Widzewa bijąc i gazując kogo popadnie. Te dziewczyny stały najbliżej i podbiegły do ogrodzenia, aby zdjąć tą flagę, bo inaczej groziło jej zniszczenie przez psy. Bo flag trzeba bronić, to sprawa honorowa! A że półmózgi z prewencji i AT leją kogo popadnie jak kiedyś ZOMO, to dostało się i dziewczynom. A należy zaznaczyć, że mecz pomimo nienawidzących się kibiców, odbywał się w spokoju a nawet bez jakichkolwiek bluzgów z obu stron. Tym dziewczynom, poza paroma siniakami, na szczęście nic się nie stało. Za to pamiętam sytuację po derbach Warszawy na przełomie wieków, kiedy wracających do domu kibiców zaatakowała policja i skatowała na komisariacie, w tym kilka dziewczyn. Sprawa była wtedy dosyć głośna w Polsce. Najlepszą reakcją na bijatykę w Sosnowcu wywołaną przez policję na polecenie delegata z PZPN-u był transparent jaki się pojawił w drugiej połowie meczu po stronie Zagłębia: „Jeb… Policję i PZPN – Awanturnicy”. Policji nigdy nie ma gdy jest potrzebna, za to pojawia się, gdy sytuacja tego nie wymaga! CHWDP
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2163

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Panu wyżej już podziekujemy. Nie ma się argumentów w ręku to trzeba pobluzgać, prawda ?
Policja i bezpieczeństwo. Daruj sobie, wstydu oszczędź... Nie ośmieszaj się na forum ogólnołomżyńskim.

PS. Wiesz gdzie masz szukać chłopów i skur...ów ?
Ps2. "Fajny" nick, czyżby jakiś kolega "Siwego", hehe...

Mój post odnosi się oczywiście do mieczkosia 997.

Zawsze obie strony sporu będą miały swoje żelazne argumenty i nic tego nie zmieni.Zawsze też można sobie poskakać do gardeł,ale czy to coś da?Ale fakt faktem,że dopóki żaden z nas nie uczestniczył w tamtych zajściach,doputy żaden z nas nie będzie wiedział co się tak naprawdę stało,oraz czy i kto jest temu winien.Tymczasem pospinajmy się zatem w sieci... :)

ciekawe jaką zbrodnie te niewiasty popelnily.

Ptysiu 80 nie zamierzam z Toba dyskutowac! Wybacz ale twoj poziom inteligencji jest równy zero.Nie znirzę sie do twojego poziomu...Ale na przyszłośc dam ci rade nie oceniaj nikogo pochopnie ani ludzi,ani Policji ani Straży Pożarnej ani nikogo innego! Zamieściłes post ze zdjeciem a wcale nie masz pojecia co sie tam wydarzyło...Wybacz że to powiem ale dla mnie jestes idiotą.Pozdrawiam

Do pana i władcy : Flaga rzecz honorowa?? Ważniejsza od zdrowia a nawet życia?? Na tyle ważna że warto za nią mieć siniaki,leżec w szpitalu albo w piachu...Wybacz ale rozśmieszyłes mnie.

co wy pierdolicie? nie znacie okolicznosci calego zdarzenia a sie udzielacie pajace!
to byla flaga Widzewa, ktora wisiala na plocie, ochrona ruszyla by ja sciagnac, w tym czasie policja zaczela pacyfikowac kibicow Widzewa rozpylajac gaz i bijac palkami, a dziewczyny bronily flag, za co niezle oberwaly.

my jestesmy ciemnogrodem? haha to kim wy jestescie?

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

"a dziewczyny bronily flag, za co niezle oberwaly" ....broniły ?? Co to oznacza? Jak je broniły? Kopały, wrzeszczały, gryzły, może miały i użyły jakiś gaz paraliżujący? Albo broniły własną cnotą, piersią młodą? Kibice wtajemniczeni mogą sprecyzować: jak to one robiły dla honoru? Czyżby wszyscy gówniarze pospiep**ali w pobliskie krzaki, a tylko one waleczne zostały "na placu boju" ?? (Dziewczyny z placu broni). I tak się zdobywa uznanie. Uznanie na Śląsku!

mieczkoś997 napisał(a):
Wybacz ale twoj poziom inteligencji jest równy zero.Nie znirzę sie do twojego poziomu...

Nie musisz. Właśnie go przekroczyłeś. Szkoda, że mocno w drugą stronę...

mieczkoś997 napisał(a):
Ale na przyszłośc dam ci rade nie oceniaj nikogo pochopnie ani ludzi,ani Policji ani Straży Pożarnej ani nikogo innego! Zamieściłes post ze zdjeciem a wcale nie masz pojecia co sie tam wydarzyło...Wybacz że to powiem ale dla mnie jestes idiotą.

Proszisz aby nie oceniać nikogo pochopnie a sam nazywasz jednego z forumowiczów idiotą, nie wiedząc jakie wartości ten forumowicz prezentuje. Gratuluję toku myślenia. Idealnie pasuje mi do panów z ko,mendy miejskiej policji z Łomży...

Dla twojej wiadomości od ładnych kilku lat jeżdzę po całej Polsce na mecze wyjazdowe Łomżyńskiego Klubu Sportowego i choć z natury jestem bardzo spokojnym człowiekiem nie raz doświadczyłem (nawet na własnej skórze) bezmyślnych i nieudolnych działań polskiej policji. Nie wspomnę nic o kulturze panów z Policji, która w wielu przypadkach stoi na zdecydowanie niższym poziomie niż kultura przysłowiowego "chama spod budki z piwem". Traktują wszystkich kibiców jak bydło, nie ważne czy mają do czynienia z 13-latkiem, 40-latkiem czy z kobietą z małym dzieckiem na rękach. Policja została powołana po to by chronić obywateli nie zaś po to by stanowić swoiste państwo w państwie i "tłuc pałką po głowie kogo popadnie". Jeśli dla ciebie bicie bezbronnych kobiet jest w porządku to ok, nie mam więcej pytań...

Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących forumowiczów.

Moj ostatni post w tym temacie: Chłopie żeby Policji zabrakło w kraju choćby na jeden dzien,to z kraju zostałaby ruina a każdy z nas leżałby w piachu,wiec prosze cie zastanów sie nad tym co mówisz i trochę szacunku....Pozdrawiam

nie no jest wszystko w porzadku z polska policja i kibicami, tylko dlaczego dochodzi do burd na stadionach ?

"Bo flag trzeba bronić, to sprawa honorowa!" co to za flaga ze trzeba za nia wchodzic w konflikt i napieprzac ludzi bo zle o niej powiedzieli ? " awanturnicy " to jakas sekta ?

tak samo wyglada nasz polski patriotyzm...gdzie sens i logika ?

i po co to sie klucic ? czujecie jakas emocjonalna wiez z tymi Dziewczynami ?

pozdrawiam

PS. zeby niebylo ze jade na jedna strone, mieczkos997 twoje posty naprawde w niektorych momentach jada chamstwem, a jak jestes z komendy to sie nie dziw ze takie zdanie maja ludzie

Wybacz szamac ale jak widzę jakoś burdę na stadionie,jak ludzie napier... się za jakąs flage albo szalik to poprostu h.j mnie strzela!!!!

do mieczkoś997:
Zawsze szanowałem straż pożarną bo oni pomagają ludziom i ryzykują własne życie!
A Policja?? No coz...
Wnoskuje z twoich postow ze masz cos wspolnego z tym zawodem wiec obiektywny raczej nie jestes! Kibicem chyba tez nigdy nie byles skoro tego nie rozumiesz!!!! Najlepiej to mlodych ludzi od 10 do 15 roku zycia pozymykac w pierdlu i mocno spalowac zeby staruszki czuly sie bezpiecznie na ulicach....
żałosne

Jeżeli jest za co to trzeba!! Zyjemy w państwie prawa i nawet takie dzieci od 10 do 15 roku życia powinny byc wychowywane w taki sposób aby tego prawa przestrzegać.Pozdrawiam

W państwie prawa czy w państwie policyjnym???
Bo granica się już dawno zatarła...

mieczkos jak czytam twoje posty to widze ze masz duze ciśnienie na kibiców,jak zostaniesz juz psem to wstąp do jakiegos oddziału do walki z pseudokibicami to moze wtedy bedziesz wkoncu szczesliwy. A wracając do tematu to ciekawe że dobre zdanie o milicji mają ci co nie mają z nią do czynienia.Jak chcecie poczytac jeszcze o bezmyślności polskiej milicji to poszukajcie na necie informacji o brutalnej pacyfikacji Kibiców Elany Toruń podczas ich wyjazdu do Ciechocinka lub o wyżywaniu się na kibicach Hetmana Zamośc w wyniku czego 17 letni kibic trafił do szpitala w stanie śpiączki.

k.kibicŁKS nie!!Ja wcale nie mam dużego ciśnienia na KIBICÓW ,ale przyznaje że nienawidzę PSEUDOKIBICÓW. Łomżaaaa Policja jest tylko "przykrywką" nad Policja czuwają nasi politycy i to oni wprowadzają ustawy,zmiany,kompetencje i stawiają jej zadania. Np.posterunkowy wykonuje rozkazy komisarza,komisarz komendanta głownego,kom.głowny ministra,a minister prezydenta. Nie rozumiem dlaczego tak czepiacie sie tej Policji,gdyż ona jest jak w/w posterunkowy.Pamiętacie paradę gejów i akcje policji ?? wszystko potem było na Policje a rozkaz wydał prezydent miasta....Wiec nie rozumiem dlaczego tylko wyżywacie sie na Policji nie zauważając niczego wokół niej....Pozdro

A skad ty Ptysiu 80n wiesz jak palowala milicja albo ub mi sie wydaje ze ty to w wtedy jak oni palowali to jeszcze ojcu po jajkach skakałes

pier** bo lubicie , zawsze sie znajdzie powodow kilka by popierdo** a policja to juz co niektorych ulubiona kwestja
po pierwsze sa inne metody by walczyc o swoje prawa niz nieposluszestwo i opor policji, tych flag mozna bylo innaczej bronic.
2 policja ma perwne prawa i pomimo calej sympati dla jamala(policeman) i swobod obywatelskich, policja te prawa powinna miec( jak ktos nosi kradziono komoreczke to powinien sie liczyczyc ze napotkany patrol go spisze i sprawdzi komoreczke :))
po3 na stadionach sytuacja jest stresujaca i ludziom puszczaja nerwy
po 4 co do pan , panie wcale niesa swiete
po 5 niezadko to normalni (nie policjaci) gorzej taktuja panie
po 6 co do motywacji pan walczacych _ sprawa gustu
argumetow wiele by przestac czepiac sie policji :P
pozdro dla "prawych"

ks

Na meczu, z którego pochodzi zdjęcie nikt się nie bił do momentu bezsensownego ataku policji na sektor kibiców gości, spowodowanego głupią decyzją delegata PZPNu. Dla wszelkiej maści ignorantów jeszcze raz wklejam link do przeczytania na ten temat:
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2163
Macie rację, że bez policji kraj ten ogarnęłaby anarchia. Tylko, że policja powinna bronić i przestrzegać prawa a nie je łamać. W dodatku nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna, segreguje poszkodowanych na lepszych i gorszych (czyt. Osobistości i pospólstwo), „sprzedaje” porządnych obywateli przestępcom (np. niedawno w Suwałkach). A jeżeli nie rozumiecie co to oznacza bronić barw i symboli ojczyzny, to tym bardziej nie zrozumiecie czym dla kibica są barwy jego klubu, więc się na te tematy nie wypowiadajcie (głównie ty szamac).
Peter: jedź do Łodzi i to co napisałeś powtórz tym „gówniarzom” z Widzewa
co byli na tym meczu. Co oznacza, że dziewczyny broniły flagi? Tzn. nie pozwoliły jej zniszczyć, w tym konkretnym przypadku policji.
Po twoich wpisach nie tylko na tym forum, ale i na innej łomżyńskiej stronie wnioskuję mieczkoś997, że jesteś wielkim fanem panów w niebieskich mundurkach, za to masz ogromny uraz do kibiców, twój problem. Nie mam nic do policjantów, którzy wykonują swoją pracę rzetelnie i zgodnie z prawem, za to wielki kop w ryj tym, którzy wykorzystują to, że prawo stoi za nimi.
I na koniec życzę wam wszystkim broniącym policjantów wpier... od psów za damski ch..., tak jak to mają w zwyczaju czynić.

mieczkos997 jak cale twoje zycie to policja to walnij sie w lep tylko czyms ciezkim policja ejst potrzebana ale powinna znac nie tylko swoje prawa ale obowiazki wydaje m isie ze nie maja obowiazkuzabijac chlopaka ktory szedl na manifestacji przemysl to

______

Żyj żyj na maxa...

Bardzo lubię mecze piłkarskie.
Bardzo lubię mecze piłkarskie z udziałem reprezentacji Polski.
Bardzo lubię mecze piłkarskie z udziałem mojego ukochanego klubu - ŁKS.
Bardzo lubię spokój na meczach połkarskich.
Przez prawie całe życie chodziłem na mecze ŁKS.
Przez część swojego dorosłego życia jeździłem kibicować JADZE w I lidze.
Dla ludzi lubiących ten sport przyjemnością jest często oglądanie rywali w akcji, udanych zagrań, pięknych bramek.
Flagi, barwy, i inne duperele wymyślono aby się napierda**ć na stadionie i poza nim.
Czekam z niecierpliwością na tzw "rozwiązania angielskie", kiedy skutecznie wyeliminowano huliganów ze stadionów. Ponownie z przyjemnością będę chodził na mecze.
Dla mnie może na stadionie nie być żadnych barw. Wystarczy gorący doping, atmosfera święta, życzliwości.

peter napisał(a):
Flagi, barwy, i inne duperele wymyślono aby się napierda**ć na stadionie i poza nim.

HAHAHAHAHAHAHA
FLAGI SŁUŻĄ DO NAPIERDALANIA?? A BARWY?? BARWY BYŁY WYMYŚLANE W CHWILI ZAKŁADANIA KLUBU, BARANIE, KAŻDE BARWY COŚ SYMBOLIZUJĄ..
a jeśli chcesz ogladac dobra pilke to kup sobie canal + albo polsat sport i siedz w domu

ja wiem, że 5510 symbolizuje barana, ot co !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

5510 - baranie Może skomentujesz poniższy artykuł ?! Już niedługo tacy jak ty (tak to wynika z agresji w tonie wypowiedzi) nie będą wpuszczani na stadiony. Ale za to będą mogli oglądnąć ŁKS na jakimś lokalu TV. Czego z całego serca ci życzę!!

Słuchajcie Antypolicjanci,móglbym w tym temacie dyskutować z wami nawet kilka dni,ale po co??Nie bede wiecej z wami dyskutował bo i tak wam do rozumu nie nic nie włoże.A może za kilka lat kiedy bedziecie mieli własną rodzinę i jakiś skur... ukradnie wam samochód albo włamie sie do mieszkania-może wtedy przyjdziecie na Komende z opuszczoną głową i bedziecie sie sami smiać z waszych młodzieńczych "wybryków".Widzialem pare postów w których autorzy zgadzają sie choć trochę ze mną i bardzo sie cieszę ,ze przynajmniej nie jestem sam :) A ktoś wyżej napisał że mógłbym pracowac w wydziale do walki z pseudokibicami-Hmm dobry pomysł warto o tym pomyśleć.Może kiedyś...... Pozdro

Mieczkosc997, ani Ty mnie nie przekonasz do swoich poglądów, ani ja Ciebie do swoich, ani nawet takiego zamiaru nie mam. Ale nie ukrywaj, że do prewencji biorą psychopatów, którzy mają problemy ze sobą i w każdej możliwej sytuacji starają się wyżyć na kim mogą. W innych wydziałach nie jest lepiej. Trafiają się uczciwi, to fakt, ale trafiają się również tacy, którzy wykorzystują swoją pozycję i szkodzą wizerunkowi policji. Wierz mi, moi rodzice kilka/kilkanaście lat temu mieli skradziony samochód i policjant na komendzie powiedział: „trudno, takie rzeczy się zdarzają, wątpię abyśmy go odnaleźli, w końcu to tylko polonez.”. To jak nazwiesz takiego policjanta? A jeżeli jeszcze potem, parę lat później, przypadkiem dostaniesz pałą za nic, to jaki obywatel może mieć stosunek do policji? Ja z własnego doświadczenia wiem, że policjanci nie są święci, nie bronią prawa, tylko je naginają, a w spotkaniu z kibicami prowokują i starają się leczyć swoje kompleksy. Nie wszyscy co prawda, ale Ci prawdziwi policjanci nie potrafią poradzić sobie z tymi kutasami co wykorzystują to, że chodzą w niebieskich mundurach, dlatego jedne wielkie
[b}CHWDP
A co do powyższego artykułu, to są jakieś porachunki gangsterskie a nie kibicowskie. Gazeta dla sensacji naciągnęła fakty!
Z mojej strony koniec w tym temacie!

no zapomniales tylko PETER ze Krakow to nie Łomza, poza tym nie jestem zadnym chuliganem poprostu wiem do czego służą flagi i barwy... a jeśli ktoś twierdzi że do napierdalania ;D to wg. mnie jest właśnie baranem. koniec, pozdrawiam

mieczkos997 a ty co ku*wa pies czy co jestes ze tak gadasz?

HWDP ŚMIERĆ KU*WOM I FRAJEROM

stasieq-nie twoja sprawa!!
Pan i władca-zgadzam sie,może i masz po częsci racje ale nadal uważam że to są pojedyńcze sytuacje a policjanci którzy tak postępują jak napisałes to poprostu czarne owce.W żadnym zawodzie nie ustrzeżesz sie tego (pamiętasz tą lekarke z Lomzy która operowała po pijanemu) i co bedziesz teraz pisał HWDL bo trafiła sie jedna czarna owca w służbie zdrowia.... Pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org