Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TESCO W LOMZY |
cz w Lomzy bedzie Tesco w najblirzszym czasie,bo slyszalam ze to najgorszy sklep angoli w Polsce,wyzysk i dziadowski towar,ludzie tam pracuja za miske ryzu na dzien,czy to prawda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TESCO W LOMZY |
wpm tesko zostało założone przez żyda a wszystkie ułomki wykorzystujący ludzi w biedronkach itp wzięli przykład z walmart z stanów.
|
|
wpm proszę, kup sobie słownik... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
2152 jestes kretyn,postaraj sie mnie zrozumiec co pisze hihihi
|
|
wpm czy ja cię tu obraziłem? Gdzie tu napisałem coś, co mogłoby świadczyć, o tym co piszesz? Wytłumacz mi to? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
2152,to sie nie czepiaj do mnie ,ok
|
|
wpm Coś się tak przyczepiła do Venedy, Tesco itd. Pracy nie dostałaś? I idź na kursy dokształcające znajomość jęz. polskiego, przynajmniej na poziomie podstawowym.
|
|
wpm w twoim mniemaniu czepianiem jest prośba, byś popracowała nad swoją ortografią? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
to fakt, że Tesco zajęło w Anglii ostatnie miejsce w rankingach. Jest tam jednym z najdroższych sklepów z tzw. sieciówek. W Polsce też nie ma najlepszej opinii, coćby ze względu na zarobki i wyzysk pracowników
|
|
wyzysk wyzyskiem, ale tez jak traktuja ludzi sie liczy :) obóz pracy
|
|
|
Rewelacyjny sklep to nie jest,mały wybór towarów a pracodawca????????? Były tu już wcześniej dyskusje i jedna osoba stwierdziła że woli być człowiekiem niż w Tesco kierownikiem!
|
|
No to na papu ona jeszcze długo nie zarobi:):)
|
|
bardzo zła informacja dla niektórych ludzi z Łomży http://www.kompasinwestycji.pl/galeria-w-lomzy-1099
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |