Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z vectrą B |
Koledzy mam broblem z vectrą nie mogę dojść z obrotami jeśli jest zimna gaśnie na każdym skrzyżowaniu a jak się rozgzreje i przełączy na gaz wchodzi na strasznie duże obroty nawet do 5 tysi wymieniałem rużne głupoty w tym silniczek krokowy i jest to samo może ktoś mi pomuc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z vectrą B |
na odpowiedzi czekam na podany e-mail kamisiu@onet.pl
|
|
Ja z tym problemem jeździłem 1,5 roku to świece wymienili to ze silniczek to mechanik mówił ze wina gazu i odsylali. Gasla jak zimna a jak ciepła niby było ok okazało sie ze trzeba wyregulowac zawory koszt 100 zł i wogle samochód nie do poznania . Już rozrusznik ledwo kręcił jak tyle czasu ciagle gasla wystarczyło nogę z gazu zdjąć i gasla .
|
|
u mnie jakis przewod sie zsunal ale to i mocy nie miala i gasla,silniczek krokowy tez wymianialem i pomogl,filtr powietrza tez pomogl jak na zimnym sie dusil.
|
|
Podepnę się do tematu skoro już jest. Też mam podobny problem z tym autem, gdy jest zimna gaśnie po rozgrzaniu jest ok, ale czasami potrafi się zawiesić na obrotach, co może być przyczyną..?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |