sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
problem z vectrą B

Koledzy mam broblem z vectrą nie mogę dojść z obrotami jeśli jest zimna gaśnie na każdym skrzyżowaniu a jak się rozgzreje i przełączy na gaz wchodzi na strasznie duże obroty nawet do 5 tysi wymieniałem rużne głupoty w tym silniczek krokowy i jest to samo może ktoś mi pomuc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: problem z vectrą B

na odpowiedzi czekam na podany e-mail kamisiu@onet.pl

Ja z tym problemem jeździłem 1,5 roku to świece wymienili to ze silniczek to mechanik mówił ze wina gazu i odsylali. Gasla jak zimna a jak ciepła niby było ok okazało sie ze trzeba wyregulowac zawory koszt 100 zł i wogle samochód nie do poznania . Już rozrusznik ledwo kręcił jak tyle czasu ciagle gasla wystarczyło nogę z gazu zdjąć i gasla .

u mnie jakis przewod sie zsunal ale to i mocy nie miala i gasla,silniczek krokowy tez wymianialem i pomogl,filtr powietrza tez pomogl jak na zimnym sie dusil.

Podepnę się do tematu skoro już jest. Też mam podobny problem z tym autem, gdy jest zimna gaśnie po rozgrzaniu jest ok, ale czasami potrafi się zawiesić na obrotach, co może być przyczyną..?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org