Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedszkole |
Witam, planuję zapisać swoją córeczkę (obecnie 2latka) do przedszkola od września, zapisy tuż tuż a ja nie mogę podjąć decyzji które przedszkole będzie najlepsze dla tak małego dziecka. Moja córeczka jest mądrą dziewczynką i nie obawiam się jej puścić do grupy z 3latkami. Zastanawiam się przede wszystkim w którym przedszkolu pracują miłe i cierpliwe Panie. Czy macie może jakieś doświadczenie? Które przedszkola polecacie, które odradzacie i dlaczego? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedszkole |
Nie polecam Malego Artysty-przereklamowane. Najlepiej zapisac dziecko najblizej domu. Polecam PP Nr8, PP Nr14
|
|
I jeszcze PP Nr 1
|
|
PP nr 5 na ul. Sikorskiego miło i dobra opieka
|
|
jestem zadowolona z PP 10 mile Panie
|
|
Ja również polecam PP 14. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni i jest tam grupa 2,5 latków.
|
|
Polecam Przedszkole nr 2 na Polowej. Spokojnie. Bezpiecznie.
|
|
PP 10 miłe panie? Chyba nie o tym przedszkolu mówisz ;) Pani Ewa jest jedynie miła :) W 14 i 15 mają najlepszy jadłospis. W Małym Artyście są miłe i opiekuńcze panie. A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
W malym artyscie mile panie? chyba tylko dla rodzicow. Mialam tam praktyki wiem cos na ten temat
|
|
polecam PP nr 1
|
|
A co myślicie o przedszkolu nr 9? Chce tam moją corkę wysłać. Proszę o komentarze na ten temat. pozdrawiam Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Justys mysle ze zalezy o ktorej drupie mówisz, w żłobkowej są ok , przytulają dzieci, pocieszają , rozmawiają A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
pojdzie tam gdzie przyjma ---------------------------------------------
|
|
Do przedszkola nr 2 przez 3 lata chodziły moje córki i były bardzo zadowolone,pani dyrektor i nauczycielki bardzo fajne ale tam przyjmowali od 2,5 roku . Teraz nie wiem bo już w Łomży nie mieszkam ale pewnie się nie zmieniło
|
|
Niezłe ziółko musi być z tej mądrej córeczki skoro CIERPLIWEJ Pani potrzebuje :):)
|
|
5
|
|
Polecam"Malego Artyste"od dwoch lat mam tam corke i nie dam powiedziec zlego slowa na to przedszkole.Pierwsze dni byly straszne ale to wlasnie dxieki zyczliwosci iprzyjaznej atmosferze corcia sie zaklimatyzowala. Panie nosza dxieci na rekach i tula a to nie wszedxie sie zdarza.Naprawde szczerze polecam.
|
|
A co myślicie o 4 na Spółdzielczej. Macie jakieś opinie?
|
|
maruda a gdzież żeś się ty tu przybłędał? Tu płeć piękna dyskutuje sobie o przedszkolach, to wypadałoby tu nie spamować;) Ja polecam przedszkole na poznańskiej, tyle że chyba od około 15-tu lat już nie istnieje, taka mała wada ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Nie polecam małego artysty,dziecko wcale nie chciało tam chodzić ze względu nie miłej pani przeczkolanki która za byle co krzyczała na dziecko itp. . :)
|
|
Ja polecam nr 2 . Jestem bardzo zadowolony . Ale z obdukcji wiem , że będzie chodzić tam gdzie się dostanie . Mając już doświadczenie 4 letnie w tej materii mam jedną radę . Przy wyborze kieruj się wiekiem kadry . Moje informacje wskazują na fakt iż Nauczycielki z wieloletnim doświadczeniem bez problemu sobie poradzą z dzieckiem . Młode dziewczyny , są bardzo mocno nasiąknięte wiedzą typu ADHD itp . A bardzo często jest tak , że nie potrafią zainteresować malucha . Nie da się przez 4 godziny rysować , albo bawić zabawkami :) . Nie zrozum nie źle . Bardzo dobrze że mają nowoczesne podejście , wiedzę ,ale chyba brak im doświadczenia . Dodam , że nie mam na myśli żadnego przedszkola w Łomży . ot takie moje małe spostrzeżenie Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
Przypominam ze mówimy o grupach żłobkowych :) MAruda a ty swoje chore wnioski zachowaj dla siebie :) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |