Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dam zarobic |
pilnie poszukuje osoby ktora jest w stanie pozyczyc na miesiac czasu kwote 500zl,oddam 650zl. dam zarobic.info na e-malia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dam zarobic |
Witam, Posiadam taką kwotę. Proszę o kontakt. W jaki sposób sformalizujemy transakcje ?
|
|
bizsze info na e-maila milka25-03@wp.pl dam zarobic.info na e-malia
|
|
a może Pani napisać tutaj ?
|
|
co jest, było jużpodobne ogłoszenia.....to znów jakaśforma oszustwa? Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
Jakie oszustwa ? Przecież Pani wyraznie piszę że odda 650 zł więc to jest złoty interes ;)
|
|
no.name wez mnie nie wk.....wiaj! Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
gówniarzu po-jehany Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
hmmm pokazałaś swoją kulturę i grzeczność ... Typowa blondynka po zaocznym OHP ;) Pozdrawiam
|
|
to jakiśpedał, spadam, jeszcze mnie wydyma Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
A to i dasz zarobić, 150zł w miesiąc :D Wychodzi to jakieś 5 zł dziennie, więc słaba inwestycja. Gdyby ta pożyczka miała być na tydzień to tytuł byłby bardziej trafny :)
|
|
Zenit coś tu jest nie halo, to już druga osoba z taką propozycją i pod innym nickiem... Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
prosze o kontak na e-maila dam zarobic.info na e-malia
|
|
Blondloczku... Nie Obrażaj Gejów..
|
|
Masakra ...
|
|
.blondloczek1 może to jakiś nowy patent oszustów ;) W każdym bądź razie nazwa tematu bardzo "pasuje" do jego treści, dam zarobić haha :D
|
|
nie podoba mi się to... a-prostata ks. Kiszkner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Biblię, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z diabłem"
|
|
A jakie dajesz zabezpieczenie Milka 25-03?
|
|
"Na wnuczka" już nie przechodzi to teraz na "dam zarobić" się próbuje :D
|
|
infona e-maila dam zarobic.info na e-malia
|
|
no.name ma takie pieniadze. telewizor sprzedał w psychiatryku przeciez..........
|
|
proponuje kasy stefczyka wyjdzie taniej sport to zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |