sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przedszkole

Witam, planuję zapisać swoją córeczkę (obecnie 2latka) do przedszkola od września, zapisy tuż tuż a ja nie mogę podjąć decyzji które przedszkole będzie najlepsze dla tak małego dziecka. Moja córeczka jest mądrą dziewczynką i nie obawiam się jej puścić do grupy z 3latkami. Zastanawiam się przede wszystkim w którym przedszkolu pracują miłe i cierpliwe Panie. Czy macie może jakieś doświadczenie? Które przedszkola polecacie, które odradzacie i dlaczego? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przedszkole

Nie polecam Malego Artysty-przereklamowane. Najlepiej zapisac dziecko najblizej domu. Polecam PP Nr8, PP Nr14

I jeszcze PP Nr 1

PP nr 5 na ul. Sikorskiego miło i dobra opieka

jestem zadowolona z PP 10 mile Panie

Ja również polecam PP 14. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni i jest tam grupa 2,5 latków.

Polecam Przedszkole nr 2 na Polowej. Spokojnie. Bezpiecznie.

PP 10 miłe panie? Chyba nie o tym przedszkolu mówisz ;) Pani Ewa jest jedynie miła :)

W 14 i 15 mają najlepszy jadłospis.

W Małym Artyście są miłe i opiekuńcze panie.

A gdy­by tak od myśli przechodzić do czy­nu... Ile osób miałbyś na sumieniu?

W malym artyscie mile panie? chyba tylko dla rodzicow. Mialam tam praktyki wiem cos na ten temat

polecam PP nr 1

A co myślicie o przedszkolu nr 9? Chce tam moją corkę wysłać. Proszę o komentarze na ten temat. pozdrawiam

Piękna kobieta
to raj dla oczu,
piekło dla duszy
i czyściec dla kieszeni.

Justys mysle ze zalezy o ktorej drupie mówisz, w żłobkowej są ok , przytulają dzieci, pocieszają , rozmawiają

pojdzie tam gdzie przyjma

---------------------------------------------

Do przedszkola nr 2 przez 3 lata chodziły moje córki i były bardzo zadowolone,pani dyrektor i nauczycielki bardzo fajne ale tam przyjmowali od 2,5 roku .
Teraz nie wiem bo już w Łomży nie mieszkam ale pewnie się nie zmieniło

Niezłe ziółko musi być z tej mądrej córeczki skoro CIERPLIWEJ Pani potrzebuje :):)

5

Polecam"Malego Artyste"od dwoch lat mam tam corke i nie dam powiedziec zlego slowa na to przedszkole.Pierwsze dni byly straszne ale to wlasnie dxieki zyczliwosci iprzyjaznej atmosferze corcia sie zaklimatyzowala. Panie nosza dxieci na rekach i tula a to nie wszedxie sie zdarza.Naprawde szczerze polecam.

A co myślicie o 4 na Spółdzielczej. Macie jakieś opinie?

maruda a gdzież żeś się ty tu przybłędał? Tu płeć piękna dyskutuje sobie o przedszkolach, to wypadałoby tu nie spamować;)

Ja polecam przedszkole na poznańskiej, tyle że chyba od około 15-tu lat już nie istnieje, taka mała wada ;)

Nie polecam małego artysty,dziecko wcale nie chciało tam chodzić ze względu nie miłej pani przeczkolanki która za byle co krzyczała na dziecko itp. .

:)

Ja polecam nr 2 . Jestem bardzo zadowolony .

Ale z obdukcji wiem , że będzie chodzić tam gdzie się dostanie .
Mając już doświadczenie 4 letnie w tej materii mam jedną radę .

Przy wyborze kieruj się wiekiem kadry . Moje informacje wskazują na fakt iż Nauczycielki z wieloletnim doświadczeniem bez problemu sobie poradzą z dzieckiem .

Młode dziewczyny , są bardzo mocno nasiąknięte wiedzą typu ADHD itp . A bardzo często jest tak , że nie potrafią zainteresować malucha . Nie da się przez 4 godziny rysować , albo bawić zabawkami :) .

Nie zrozum nie źle . Bardzo dobrze że mają nowoczesne podejście , wiedzę ,ale chyba brak im doświadczenia .

Dodam , że nie mam na myśli żadnego przedszkola w Łomży .
ot takie moje małe spostrzeżenie

Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))

Przypominam ze mówimy o grupach żłobkowych :)
MAruda a ty swoje chore wnioski zachowaj dla siebie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org