Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nr do Pana od ubezpieczeń |
Potrzebuję nr telefonu do Pana, który ubezpiecza samochody. Jego siedziba jest w odnodze ulicy Nowogrodzkiej. Może ktoś z Was ma numer.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nr do Pana od ubezpieczeń |
694902842 m.
|
|
A może lepiej zorientowac sie w innej firmie ubezpieczeniowej? Agentka firmy AXA: tel. 606-384-999 ewa.dabrowska@axa-polska.com.pl www.ubezpieczenia-lomza.pl
|
|
Nie Polecam firmy AXA - STANOWCZO 7 lat miałem ubezpieczony samochód w innej firmie jak tylko przeniosłem ubezpieczenie do AXA wzrosły moje koszty kilka razy. Samochód momentalnie zaczął się psuć, zaczął brać olej, co miesiąc jakaś awaria czy potrzeba nagłej wymiany jakiejś drogiej częsci. 7 lat auto jezdziło bezawaryjnie a jak tylko podpisałem polisę zaczęło się psuć ... przypadek ? Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
Pewnie tak Druhu. Co ma wspólnego polisa z użytkowaniem pojazdu? PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
już ma ma to na pewno jakiś Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |