Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no.name |
dlaczego jak go przeczytam, to mnie podbija? Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no.name |
Mniej żryj to Cie nie będzie podbijać Grubo Świnio ;)
|
|
ty cwelu, poje.ańcu Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
kto cię spłodził? pies z kotem? Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
Ehhh głodna to zła co ;p ? Nie powinnaś teraz stać w kolejce do Venedy ? w czwartek otwarcie a podobno 3 pierwszym osobom dają kilogram golonki ;) Lepiej leć tam... konkurencja nie śpi ;)
|
|
kto cię spłodził? pies z kotem? Nie mierz ludzi swoją miarą ....
|
|
no.name - znalezli cię na śmietniku, dlatego jesteś no.name Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
ja ja bym cię zmierzył swoją miarą to byś wyszedł na kobiecego ch..ja Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
Szkoda mi Ciebie ...
|
|
a mi ciebie jeszcze bardziej niedorozwoju Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
popatrz jak Ty się wyrażasz i oceń kto jest niedorozwojem ;) Twoja mamusia byłaby dumna z takiego durnia jak Ty ? Teraz zbieraj się już do kolejki do Tesco po tą golonkę ;) Pozdrawiam i temat uważam za zamknięty bo wnosi tyle nowego do dyskusji co poziom Twojego wykształcenia do rozwoju gospodarki ;)
|
|
nic o sobie nie wiecie a tak się oceniacie...napiszcie coś więcej o sobie, o swoich zainteresowaniach, itp itd - to może zmieni postać rzeczy ;)
|
|
Basiu :) a to trudno zauważyć, że ten no.name pisze głupoty pod każdym tematem? po co? Grzechy wobec Boga możliwe są do zmazania, grzechy wobec kościoła nigdy Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
a tego akurat nie zauważyłam, muszę prześledzić tematy w takim razie :D
|
|
no.name podaje swój domowy nr. tel. pod każdym niemalże poście.
|
|
Masakra ...
|
|
Makabra... a-prostata ks. Kiszkner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Biblię, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z diabłem"
|
|
no.name ale ty wulgarny.....
|
|
no.name to jakiś pojeb. dodaje wpisy pod poważnym tematem, w którym ktoś chce się czegoś dowiedziec lub szuka zagubionej rzeczy a ten delikwent twierdzi, że ją odnalazł i podaje nr tel do szpitala psychiatrycznego
|
|
Dhpaulus... My to wiemy już od tygodnia to przerabiamy Pozostaje jedyne wyjście.. Polubić no-nejma i go kochać takim jakim jest. Miłością bezwarunkową go weżmiemy
|
|
dokładnie.,.wszyscy go kochamy.................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |