Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Veneda. |
Zabieracie się na otwarcie ? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Veneda. |
na otwarciu będzie tłok, tłum... odpowiedź brzmi... nie. w weekend Maybe :D
|
|
acocieto obchodzi?!
|
|
a ja pójdę sę o 3 nad ranem do tesco i tłumów nie będę musiał oglądać ;)
|
|
a ja namiot rozbijam przed wejściem, muszę być pierwszy, koniecznie!!!! o.0
|
|
A ja piertole robić z siebie durnia i się nie wybieram, pójdę dopiero wtedy jak już ludziska się ucieszą to całą zas...... venedą.
|
|
to ci wydarzenie masakra
|
|
***** a co to za wydarzenie OBAMA będzie otwierał wszystkim pierwszym klijentom otwierał i wręczał darmowe wizy do USA ja pierdole jaki poroniony naród żadko klnę ale niech się wypowie jeszcze TRANSPORDER I się wyluzuje sport to zdrowie
|
|
Tenis racja https://www.youtube.com/watch?v=6Lh7Zg8WXwU
|
|
zeby nie zakladac kolejnego tematu venedy: z tego co opublikowali na http://galeriaveneda.com.pl/plan_galerii.html wynika ze jeszcze z 10 lokali nie ma uzytkownikow. a przynajmniej nie wiadomo co tam ma byc. a do otwarcia juz tylko 5 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________________ ... & vice versa!
|
|
byłem dziś, jak wielokrotnie przez ostatnie kilka miesięcy. Galeria, jak każda inna. Skromniejsza niż w dużych miastach wojewódzkich, ale lepsze to niż nic. Jeszcze sporo sprzątania, trwają ostatnie, gorączkowe prace wykończeniowe, towarowanie. Lokale nie wykupione zabite płytami GK. Za kilka dni zobaczycie sami jak to wygląda. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |