Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPP S.A. Zarobki w Venedzie |
Witam. Czy ktoś jest zorientowany jakie są zarobki w firmie LPP S.A, ile oferują w galerii Veneda (firma sieciowa z branży odzieżowej, posiada takie sklepy jak Reserved, Mohito, Cropp,House, Sinsay) na stanowisku sprzedawca, asystent oraz kierownik sklepu. Z góry dziękuję i pozdrawiam :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPP S.A. Zarobki w Venedzie |
Witam Serdecznie, Jestem zatrudniany przez tą firmę. Zarobki u nas zależą od faktu czy jesteś zatrudniany przez właśnie tą firmę czy przez firmę zewnętrzną. Stawki sprzedawców i asystentów diametralnie różnią się w obu przypadkach. Sprzedawca w Białymstoku zarabia około 2500 brutto, asystent 2800 brutto, kierownik sklepu natomiast 5000 brutto. W Łomży te stawki będą inne. Wiem, że szukają teraz sprzedawców i asystentów, podam Ci nr do działu HR tej firmy (komórka w Białymstoku) zajmują się rekrutacją, są w tej chwili wakaty. Proszę o telefon na nr: (85) 719-10-91 Pozdrawiam Serdecznie i mam nadzieję, ze pomogłem. Sukcesów w pracy życzę !
|
|
Masz jakieś pieniądze z tego, że ci biedni ludzie dzwonią na ten numer??
|
|
Nie, to się odbywa bez mojego pośrednictwa. To numer bezpośrednio do działu HR. Nie pobieram żadnej prowizji od podpisania umowy o pracę. Pozdrawiam i proszę się nie doszukiwać podstępu.
|
|
Nie trzeba się doszukiwać,postęp jest,w Łomży jest mniej napisów polskojęzycznych niż w N.Yorku i Chicago
|
|
Nie doszukując się podstępu - wpisując ten numer w google - co widzę? - psychiatra - Choroszcz :) czyli jednak żartujesz z tych ludzi? czy numer hr odebrał psychiatrom... możliwe to?
|
|
Żart powinien być śmieszny, tu jest zwykłe oszustwo.
|
|
sic <--- Takie posty jak Twój nie są pożądane. Wprowadzasz ludzi w błąd a ja chcę im pomóc... Na pewno sama chcesz sobie tam załatwić pracę i nie jest Ci na rękę żeby inny kandydaci dzwonili na ten numer. Nie jest to postępowanie godne pochwały. Praktyka taka jest egoistyczna a także wysoce nieetyczna. Nie pisz proszę takich głupot... Twoja postawa nie jest wyjątkowa, duża część społeczeństwa ( głównie pracownicy korporacji) bierze udział w wyścigu szczurów co powoduje zatarcie więzi między człowiekiem, zanik relacji koleżeńskich, nastawienie na interes i na korzyści finansowe. Polecam Ci przemyśl swoje zachowanie! Pozdrawiam Bez poważania, no.name
|
|
Hehhe, "no name", naprawde trzeba miec krzepę tak siedzieć i pisac głupoty. Widzę, że nie pierwszy raz, przykład podaję tu: http://www.zznwz.hi.pl/forum/read.php?f=2&i=586557&t=586557 No name- w jednym masz racje, w tym miejscu "wakaty" na pewno są dostępne. Myślę, że dla Ciebie to zawsze i o każdej porze... Żart bardzo słaby,ale pisz sobie, jak Ci to pomaga. Nie wiadomo, może naprawdę zdaje Ci się, że siedzisz przed komputerem i rekrutujesz ;). Zdrowia życzę i też pozdrawiam :>
|
|
Nikt nic nie wie?? Hmmm. Pewnie więcej się na ten temat będzie na tym forum, gdy zacznie się rotacja pracowników. Ogólnie to na forach mozna znaleźć opinie o tym pracodawcy i warunkach pracy, zarobkach,ale np. w Wawie. Interesuje mnie natomiast o ile % w Łomży takie pensje są niższe i ile mniej więcej płacą...
|
|
Jestem zatrudniany przez tą firmę. Zarobki u nas zależą od faktu czy jesteś zatrudniany przez właśnie tą firmę czy przez firmę zewnętrzną. Stawki sprzedawców i asystentów diametralnie różnią się w obu przypadkach. Sprzedawca w Białymstoku zarabia około 2500 brutto, asystent 2800 brutto, kierownik sklepu natomiast 5000 brutto. W Łomży te stawki będą inne. Wiem, że szukają teraz sprzedawców i asystentów, podam Ci nr do działu HR tej firmy (komórka w Białymstoku) zajmują się rekrutacją, są w tej chwili wakaty. Proszę o telefon na nr: (85) 719-10-91
|
|
Kazda duza firma dostosowuje place do lokalnego rynku, wiec zorientuj sie ile mniej wiecej zarabiaja sprzedawcy i raczej nie licz na duzo wiecej. Jak na rozmowy przychodza ludzie, ktorzy deklaruja ze beda pracowac za 1200 czy 1500zl, to firma na pewno nie bedzie szastac kasa i dokladac z dobrego serca.
|
|
Jak myślicie, 2500 netto dla kierownika sklepu odzieżowego w galerii w Łomży to nierealna kwota???
|
|
u nas w białymstoku zarabia 3600
|
|
Ponawiam pytanko, może ktoś wie z pierwszej ręki, bądź był na rozmowie kwalifik.
|
|
znajomy był na rozmowie o pracę, podobno spoko tylko dyrektor każe jedynie kobietom zostawać po godzinach a o co chodzi to nie mam pojęcia ...
|
|
"Weneda, Wenedzka Republika Ludowa (wen. Veneda, Narodnaia Republika Venedkaia) – państwo we wschodniej Jaruzji. Graniczy z Prusenią (na północy), Zimką (na północnym-wschodzie), Namszą (na zachodzie) i Zagórzem (na południu). Przez enklawę Svaiteie Jure posiada dostęp do morza i graniczy dodatkowo z Romanią i Bursztynowym Wybrzeżem. Jest członkiem Unii Krajów Słowiańskich." Praca tylko dla wyznawców Swarożyca,proszę nie doszukiwać się sensu.
|
|
Nie znam stawek obowiazujacych w odziezowce, ale watpie, zeby placili 2500 netto kierownikowi. Predzej brutto.
|
|
Dran, pewnie masz rację...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |