sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespół Imperial

Mógłby ktoś bliżej określić co myśli o tym zespole ?
Jak prowadzą wesele,czy nie trzeba pilnować odnośnie nadmiaru alkoholu?
Dziękuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespół Imperial

witam ,

prowadzą fajnie wesele

a co do alkoholu to teraz chyba mało który zespół używa z nadmiarem:)

pozdrawiam

bierz ich są super o alkohol się nie martw nawet jeszcze lepiej później grają i do ostatniego gościa !! bardzo dobry wokal i gitarzysta wymiata polecam

moim zdaniem odnośnie tego zespołu to szczerze powiem i będzie to szczera prawdziwa prawda ponieważ ja nigdy prawie nie kłamę no może raz na jakis czas ale bardzo rzadko bo dobroci chlopak jestem i dobre serce mam i jeszcze lepszy charakter ale wyraze swoje zdanie na temat tego zespolu to ja nic nie wiem to nie powiem

Nie polecam zespołu Imperial. Bawiłam się przy nim ostatnio na Sylwestrze, nie podoba mi się jego wokal a jak wypili to Pan się nie mógł wysłowić. Piosenki momentami szybciej nadawały się na stypę niż na imprezę Sylwestrową. Pan wokalista trochę fałszował. Nie wiem jak jest na weselach, ale ja po tej "imprezie" nie mogę wyrazić dobrej opinii. Zaznaczam, że nie jestem z żadnej konkurencji i to jest prywatna opinia moja i znajomych z którymi tam byłam. Z tego co słyszałam od znajomych, wiem że wokalista lubi zaglądać do kieliszka. Dodam, że interesowałam się w ostatnim czasie zespołami, ponieważ szukałam jakiegoś na wesele.

Pozdrawiam.

;)

Immortal , na youtube luxio

vesania

i jaki wybrałaś ?

#Madlen# i jaki wybrałaś ten zespół?

Brałam pod uwagę Maximus-a z Grajewa, bo byłam na weselu i podobało mi się jak prowadzą, ITEX ale jakoś nie podchodzili mi mimo, że ładnie śpiewają a ostatecznie wzięliśmy z Białegostoku zespół.

;)

Tzn z Białegostoku no ale jaki............

#Madlen# gdybyś znał wokaliste to byś wiedziała że on poprąstu się jąka, wiec to nie przez alkohol

ja życze żeby wszystkie zespoły miały choc w połowie taki wokal jak ma Krzysiek pozdrawiam zespoł IMPERIAL

http://www.zespolimperial.pl/audio.php

mając zespoły łomżyńskie korzystajcie ze swoich a z białegostku może i są oki ale trzeba swoje chawlić

cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie

pozdrawiam:)

Swego czasu nagrywałem kamerą wesela, więc znam ten "światek". Oglądnęłem ze 400 wesel na żywo. Wg mnie to jeden z najlepszych zespołów weselnych na łomżyńskim rynku. Nie słuchaj głupich tekstów o alkoholu, czy jąkaniu się. Często chłopcy grali nawet dla jednej pozostałej pary na sali, po godz. 6.00 rano. Konkurencja pisze głupoty. Krzysiek i nie grający już z nimi jego brat Mariusz to naprawdę niesamowite talenty wokalne. Zresztą gra także oprócz wokalu na wielu instrumentach. Podczas wesela mojego syna nie szukałem nikogo innego. Wszyscy weselnicy byli bardzo zadowoleni. Polecam !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

ja daję plusik

koziol0

Autor: #Madlen# (---.lomza.mm.pl)
Data: 27-02-13 11:50

Nie polecam zespołu Imperial. Bawiłam się przy nim ostatnio na Sylwestrze, nie podoba mi się jego wokal a jak wypili to Pan się nie mógł wysłowić. Piosenki momentami szybciej nadawały się na stypę niż na imprezę Sylwestrową. Pan wokalista trochę fałszował. Nie wiem jak jest na weselach, ale ja po tej "imprezie" nie mogę wyrazić dobrej opinii. Zaznaczam, że nie jestem z żadnej konkurencji i to jest prywatna opinia moja i znajomych z którymi tam byłam. Z tego co słyszałam od znajomych, wiem że wokalista lubi zaglądać do kieliszka. Dodam, że interesowałam się w ostatnim czasie zespołami, ponieważ szukałam jakiegoś na wesele.
>> A Może to Ty za mało wypiłaś????????? <<

Witam.. A ja jestem troche jakby z konkurencji dla tego zespółu.
"IMPERIAL"
to naprawdę dobry zespół.. widziałem no i słyszałem oczywiście...
'Kochani jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził" ... zalezy co kto che mieć czy zespoły grajace na żywo [5 osób ,perkusja itd] za kwote rzedu 5500 i więcej ,grajace swoja droga bardzo dobrze ale kosztem [jesli tak moge powiedziec ] gości i kieszeni tzn.
-muzyka raczej mniej taneczna[wiecie o co mi chodzi]
-częste przerwy-dlaczego? nie znam perkusisty który bedzie grał non stop 1,5-2 godz i tak przez całą noc.
- cena - powiecie pewnie ze warto dopłacić -zgadzam sie jeśli ktoś chce wyrzucić 2000 więcej ok. no a w ciężkich czasach każdy grosz sie liczy prawda?

Kochani w czym są gorsze zespoły 3,4 osobowe??? zespoły bez perkusji, grające w wiekszości muzykę polską. nie kalecząc szczegółnie jezyka angielskiego. Uważam ,że w niczym a bardzo często są o wiele lepsze .

Druga grupa to zespoły, które powstaja z nikąd lub zespoły "gwiazdy"[ swoja drogą takie tez muszą być zeby ludzie mieli wybór a jeśli już wybiorą to opinia bedzie odpowiednia]. Można wszystko nagrać , robić "rybkę" , najeść sie wypić , pobawić a przy okazji parę złotych jest . Są też wśród nich zespoły " bardzo ekonomiczne" tzn ... alkoholu na weselu nie dostają, nawet w umowch piszą że nie piją a.... przyjeżdżają z własnym ...Hmm i co wtedy.

Ale się rozpisałem ... Decyzja należ do Was ... Wesele ma sie raz w życiu i fajnie żeby było co wspominać ..

Pozwolicie że wspomne jeszce o jednym zepsole. "Damis" - są bardzo w porządku. Podobnie jak "Imperial" robią to co lubią . Bawią sie muzyką , są bardzo elastyczni a przede wszystkim są ludźmi rozumiejącymi że trzeba pograc dłużej , że trzeba wyjść do gości itd itp no i potrafią zrobić z wesela naprawde wsaniałą imprezę .

Wybaczcie , nie jestem oratorem ;-) za wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne przepraszamm ... a chciałem wyrazić swoją opinię i zasugerowć co nie co ... może sie przyda ta "rozprawka"... pozdrawiam

Ooo Andrzejek z Damisu???

Wybacz kolego ale nie znam Andrzejka z zespołu "Damis"...
Jest Waldek, Piotrek,Mariusz i Adam ... skąd ci sie wziął Andrzejek nie wiem .
Proszę więcej nie pisz głupot ok? znam ich osobiście i ten skład jest juz od dawna ....

sory...koleżanko

ewelinuskus

imperial jest starym zespołem na rynku łomżyńskim i maja duże doświadczenie a co do alkocholu to chyba jak każdy do humoru wypiją

a damis też już sporo na rynku są to skoro sie utrzymują tzn że mają jakoś robote:)

pozdro

adamo napewno coś tu jest na rzeczy jak tak piszesz. Czy chodzi o tych abstynentów ( co niektórzy to chyba się i na emeryturkę wybierają ?)Zdjęcia

Hmm widze że niektórym brakuje nie jednej ale kilku klepek...świadczy to tylko o tobie ... obrażasz ludzi...obyś ty doczekał/a tych lat ale wątpię . objawy wskazuja na to że choroba jest juz w zaawansoanym stadium i nic tu nie pomoze.[ swoja drogą spoko reklama.]widocznie lekarz zabronił ci pić i zazdrościsz zdrowia a alkohol jest dla wszystkich...no prawie.a może masz problem i chcesz porozmawiać o tym na forum ??? hmm a może jakieś inne problemy masz?? ;-) ...np z osobowością...

Bawiłam się na kilku weselach przy muzyce zespołu Imperial.
Krzysiek ma rewelacyjny wokal! Umieją poprowadzić wesele, grają do ostatniego gościa, potrafią rozbawić towarzystwo.
Przede wszystkim są bardzo sympatyczni i nie słyszałam narzekań na żadnym z wesel na którym grali.
Na swoje wesele na pewno ich wezmę i mogę polecić
z czystym sumieniem :-)

hahah super temat, Władek z Tropikany i Mirek z zespołu Idefix. Ludziska przejrzyjcie na oczy i posłuchajcie ich nagrań, przecież Ci ludzie w ogóle nie potrafią śpiewać, a co dopiero mówić o jeszcze jakimś graniu, echh jednak w Łomży to łatwo obywatela zadowolić

hehe tu widać właśnie jak niektórzy odradzają pokolei zespoły które nie są ich znajomymi lub ewentualnie gdy ktoś jest członkiem zespołu autoreklamy. a najlepsi są ci a najgorsi to ci. a taka prawda ze prawie wszyscy byli w zespole i na zmiane sb psy nad głowę wieszają .a najśmieszniejsza jest taka pani z niewodowa występująca pod kilkoma nickami :P

bez sensu jest zaczynanie tematów o zespołach na forach jest dużo zespołów wesel coraz mniej i konkurencja

w latach 90 to zespoły razem sie spotykali i razem próby robili bo jeden od drugiego sie zawsze coś nauczył a dźiśaj to jakaś zawiść

jeden na drugiego gada
pozdrawiam

Imperial jest OK.

Grek,nie udawaj Greka....nie rób takiej miny....

Jeżeli są tutaj osoby grające na perkusji lub chcące zacząć, to polecam Wam sprawdzić ofertę internetowego sklepu perkusyjnego DrumCenter, gdzie znajdziecie m.in. bijak do stopy i wiele więcej. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org