Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w Fargotex Łomża Opinia |
Tak jak w ww temacie. Macie doświadczenia z tą firmą? bo wujek google pokazuje same tragiczne komentarze czyzby to był jakiś obóz pracy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w Fargotex Łomża Opinia |
Bo tak jest w Fargo...,po znajomości i na krótko,sami dwulicowcy tam pracują Syla
|
|
to tak jak w większości firm.................
|
|
Moim zdaniem nie należy sugerować się opiniami w internecie. Tej firmy nie znam, ale 3 lata temu również przeczytałam niepochlebne opinie o swoim pracodawcy, podjęłam jednak ryzyko i od 3 lat pracuję i jestem bardzo zadowolona.
|
|
I szef pewnie z ciebie zadowolony :) Wogóle zycie dla ciebie zaczeło się od momentu rozpoczecia pracy albo pierwszej wizyty w gabinecie szefa :)))) Jest tylko ten mały comiesieczny stres: będzie, nie bedzie, bedzie , nie bedzie.... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
i... nie ma! "światopogląd" się zmieni!!! rewolwer!... "poszczelamy" się?!
|
|
Pepe - szaa cwaniaczek z ciebie, nie w tej wadze latamy :))) Fajny nick ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
no co ja "poczne", że kobietą się "ulęgłam"?! no, a ze militarkę lubię, to taka propozycja z mej strony wyszła. a gdzie amunicje załatwiasz, bo ja po lasach szukać muszę!
|
|
A ja z westernów, szybkim chłopakom kradnę :))) I wyobraź sobie jaki szybki być muszę, że tak szybkim ukradnę Kobieta powiadasz, hmmmm kobieta ?? Nooooooo niekiedy to i długo potrafię :))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
no bez obrazy! ale "magazynek" masz mały! cóż przy mojej serii on znaczy?! trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! cholerka! znowu chyba nie trafiłam?
|
|
Mały ale figlarny Oooooo widze , ze koleżanka w tej materii szkolenia wymaga. Jakość kochana, jakość, a nie wielkość się liczy. Co z dużej ilości ślepaków i słabej dużej lufy ???? No co ? Lepsza mała lufa, ale taka co jak się rozgrzeje , to nie wymieka :))) A w pepeszkach bez urazy były słabe lufy, po rozgrzaniu celność spadała niemiłosiernie. Za miekkie były, wiec słabe do użytku. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
wiedzę w tej materii posiadam, inaczej Pepeszą bym się nie nazwała. przecież napisałam, że znowu nie trafiłam!
|
|
nie skumałem z tym pudłem przyznaje bez bicia :))) Cholera , ale strzelanina w Fargotexie Idę spać bo jeszcze zabłąkana kula mnie trafi Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
to snów kolorowych życzyć zostało i niech Ci się pojedynek w samo południe przyśni!
|
|
W tej firmie panuje dziwny mobbing, rotacja ludzi jak na peronie.I w gruncie rzeczy "mili" starsi doswiadczeni pracownicy niechca uczyc mlodszych by ich nie wygryzli. Liliana
|
|
Moim zdaniem najlepiej zatrudnić i przekonać się samemu, a te liczne negatywne komentarze na forach, o których wspomniałeś miej jedynie na uwadze.
|
|
ja tam cv wysłałem kiedyś ale sie nie odezwali
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |