Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Empik-Książka |
Witam. Może ktoś się orientuje czy w łomżyńskim empiku jest dostępna książka "Potęga podświadomości" autorstwa Josepha Murphy'ego? Pewnie będzie chciało się odpowiedzieć "Idź i sprawdź" jednak dopadła mnie choroba i wolałbym uniknąć próżnych wypadów ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Empik-Książka |
na allegro nowa za 30zł już z dostawą albo jak wolisz: http://www.empik.com/potega-podswiadomosci-murphy-joseph,p1046050923,ksiazka-p
|
|
Od razu nie kupisz, ale możesz iść do nich i zamówią Ci. Po ok.5 dniach będzie do odebrania, kosztuje nie całe 30 zł ;)
|
|
Kurcze to już wolę zamówić kurierem z allegro albo poszukać po bibliotekach. Mam ebooka ale nie lubię czytać z komputera, a drukować się raczej nie opłaca. Cóż..dzięki za pomoc.
|
|
Ludzie... Przeciez wystarczy kupic to przez sklep internetowy empik, zaznaczyc opcje odbioru w salonie w Lomzy i dzien pozniej przyjdzie ksiazka (jesli jest dostepna), dostaniecie na maila powiadomienie, ze juz mozna odebrac i jeszcze wyjdzie taniej niz na polce (odbior gratis i standardowy rabat jest chyba 10% wzgledem ceny polkowej).
|
|
Jak chciałem tam zamówić książkę Cyrk, to tylko podałem swój nr telefonu i przyszło mi smsem że jest do odebrania (ok 3 dni czekałem chyba)
|
|
No cyrk to tak. Ale zamów koran!
|
|
Ja też raz byłem tam kupić ksiązkę, zapytałem sie jednej "kompetentnej"pani czy taką książkę dostane to odburkneła mi ze nie ma i nie bedzie zamawiać a co do czego jak przeszedłem sie między półkami to okazało sie ze stoi na półce jak byk.
|
|
Widze, ze niektorzy lubia sobie komplikowac.
|
|
Zenit--mam ją w domu,pożyczę-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
oburzonamama serio masz tą książkę i jesteś w stanie pożyczyć? Byłoby świetnie, dziś byłem w bibliotece ale nie było tego tytułu. Oczywiście pożyczając dam w zamian inną, jeśli coś z mojego skromnego zbioru Cię zainteresuje ;)
|
|
.. a może e-book? :P
|
|
E-booka jak już pisałem mam, ale nie lubię czytać książek w taki sposób ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |