Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
awaria mpec |
co się dzieje z ciepłem w blokach, siedzimy z żoną w wannie a tu leci zimna woda :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: awaria mpec |
Trzeba było ciepłej nie wylać przez cały dzień Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
najgorzej że mały się kurczy :)
|
|
jak się ma małego to go już nie znajdziesz ślad po nim zaginie
|
|
Może oszczędności szukają. Ale faktycznie grzejniki chłodne i brak ciepłej wody.
|
|
żona też tak mówi, ale 20 cm w zwisie to chyba nie tragedia :(
|
|
Łomża bez ciepła? Awaria na sieci! W sobotę wieczorem doszło do awarii sieci ciepłowniczej na rogu ulic Handlowej i Przykoszarowej w Łomży. Prawdopodobnie w związku z nią zatrzymano pracę ciepłowni. Mieszkańcy Łomży, którzy odbierają ciepło z sieci miejskiej zostali odcięci od zasilania. Służby ciepłownicze są już na miejscu awarii, ale na razie nie wiadomo jak długo może potrwać jej usuwanie.
|
|
przez mpec pożycie szlag trafił :(
|
|
Powód do dumy tez nie :) 25 to można było by powiedziec że wystarczająco :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jechałem przykoszarową to rzeka płynęła. Chyba rura pękła.
|
|
podobno drążyli tunel pod targowiskiem w kierunku dworca
|
|
metro???
|
|
metro w Łomży!!!
|
|
A może to kopią tunel do bulwarów ? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
pewnie budują łącznik do plasu Kościuszki a od placu Kościuszki o Piątnicy do fortów jest tunel.ale nie wyklucza się ze robotnicy uszkodzili rury podczas prac ziemnych na targowisku bo tam była przebudowa sieci jak pamiętam
|
|
Trzeba było nie zadzierać to się nazywa zemsta ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |