Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obejrzyjcie na youtube ... !!! |
Jan Pospieszalski Piotr Staruch Staruchowicz, wasze opinie, bo moja jest taka że tak jest ze wszystkim, czyli że rząd polski kłamie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obejrzyjcie na youtube ... !!! |
PO-wska tyrania i zamordyzm. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
zawsze kłamał i jaki by nie był.
|
|
wszyscy tam kłamią kosze świąteczne upominkowe dla każdego
|
|
Tak tak dowódca komanda Legii Warszawa biedną owieczką :DDD Patrzę że prawicę tak ciągnie do żłoba że jako gorliwi katolicy pewnie by podpisali cyrografy z diabłem :DDD
|
|
no najlepiej jakby do koryta dostały się lewacy członokształtni :)
|
|
odezwał się niespełniony gangus
|
|
O i czesiu niespelniony klient greckiej;-)
|
|
Biedną owieczką to nie jest, ale chcieli chłopaka udupić- udało im się to tylko nikt przy okazji nie spojrzał na to że organy które to robiły same się skompromitowały :) "Dajcie człowieka a znajde na niego paragraf" nie będe nawet przytaczał czyje to słowa Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Rany boskie ... Nie róbcie z ogólnego takiego chlewu jak na politycznym - ja bardzo proszę .... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Staruch – więzień sumienia III RP Staruch ma sagan na karku.. jarek przygarnie męczennika i zrobi z niego ministra sportu. Wszystko wskazuje, że „Staruch” jest więźniem sumienia – mówi ks. Jarosław Wąsowicz SDB, organizator pielgrzymek kibiców na Jasną Górę. – Jeśli sumienie ma czyste, niech się nie załamuje i zbiera wycinki, kto go pomawia. - Ręce opadają – komentuje decyzję sądu ojciec „Starucha”, dziennikarz Wojciech Staruchowicz, który zapowiada akcję mającą zainteresować prawnicze autorytety sprawą syna. http://niezalezna.pl/32199-staruch-wiezien-sumienia-iii-rp
|
|
to w Polsce?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |