sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bezrobocie

Ciekawe, dlaczego walcząc z bezrobociem w Łomży dopuszcza się do konkursu na kierownika bulwaru nad Narwią i mariny jachtowej emerytów wojskowych? Już wiem, po prostu w Łomży jest tak dużo miejsc pracy, że trzeba zatrudniać emerytów. Ludzi w wieku produkcyjnym już nie ma, a bezrobotnych jest 0!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bezrobocie

Mlodzi ludzie sa ok, ale sa slepi jak kocieta trzeba wszystkiego uczyc,wszystkiego,to chyba lepiej zatrudnic czlowieka ktury ma doswiadczenie i wiedze zdobyta w zyciu a nie takie slepe kociatko po studiach?

wpm.... przerażasz swoją ortografią

A ludzi 50+ z doświadczeniem i bez pracy i emerytury to już nie ma w Łomży?

Są na pewno i taki powinien dostać pracę! A ten się nie napracował przez 15 lat ima emeryturę większą niż nie jeden pracujący i jeszcze mu mało...

Sztudent,,,,ja tak pisze bo brakuje mi spacji na kompie,cos sie zawiesilo,a co zabolalo cie ze jestes slepe kociatko?

Sztudentowi chyba chodzilo o to ze napisales "ktury". Brak spacji to zadna wymowka.

aha ok,pomylka

chamstwo w państwie jak już wojskowym mało

Masakra ...

Kiedyś ganiał żołnierzy zasadniczej służby ,a teraz będzie rządził bulwarami

Faktycznie ...śmiech na sali ..... a już od listopada były wojskowy Nawrocki był zatrudniony w MOSiRze na pół etatu. Przewodniczący Komisji Konkursowej ....(wicedyrektor MOSiR) musi być jasnowidzem ....skoro już wcześniej to przewidział ...i wraz z panem kierownikiem - przygotowywał tego kandydata.
Żenada i głupie tłumaczenie.
W Łomży to już norma. Nic bez znajomości.

wpm należą się przeprosiny i mea culpa a nie tłumaczenie

to nie tylko bulwary.wszystkie firmy cieciarskie tak zatrudniają,a ludzi bez żadnych stałych dochodów się im nie opłaca.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

i co ten kierownik bedzie tam pilnować??? jak na narwi są 2 łodzie wieksze w lato i tam napewno nie będą cumować..

Pisze jak wół że mają 10 kajaków i ich tam zacumują to trzeba pilnować bo je zaraz ukradną.( dlatego musi być wojskowy, będzie straszył karabinem)

Tak przy okazji - ilu pracowników pup-u nosi takie samo nazwisko co szef tej firmy?

MASAKRA

spadam z tego miasta i kraju

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org