Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wciąż szukam swojego jorka |
Jeśli ktoś wie gdzie jest mój piesek to bardzo proszę o kontakt na nr.600964428.NAGRODA CZEKA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wciąż szukam swojego jorka |
taaaaak york to york i tyle, nie potrafisz nawet opisać jak wygląda, a przecież parę słów można o nim sklecić - mały, większy, sierść czarna lub złota, ma ogon lub obcięty,coś tam jeszcze innego wyróżniającego go od innych dobrze, że w ogóle zauważyliście, że brak "mopa" w domu
|
|
jak juz teraz sie nie znalazł to ma nowy dom... kup nastepnego teraz.
|
|
Masakra ...
|
|
zdjecie kolezanko zdje cie!!!!!!!
|
|
widzę Tereska25 że jesteś bardzo dobrze zorientowana o kogo chodzi więc myślę ze wiesz gdzie on jest , a ja zorientowałam się natychmiast ponieważ uciekł przy mnie a ty jak coś wiesz to powiedz bo pies i tak ma czip więc wczesniej czy póżniej mam nadzieje że się znajdzie
|
|
jest złoto szary,podkula tylną lewą łapkę,właśnie jest umówiony na 28 02 na zabieg bo ma uszkodzoną rzepkę.Bardzo proszę jeśli ktoś coś wie to niech da znac.
|
|
kazdy york jest zloto-szary bez zdjecia jest problem;/ ale 3mam kciuki ze sie znajdzie!!! :)) !!!
|
|
a ile nagrody jest??
|
|
Myślę ,że zadowalająca ale tylko ten dowie się kto da jakieś namiary
|
|
patrzcie ludziska, jednak coś niecoś wie o swoim piesku tylko, że podpowiedzieć jej trzeba było .... zorientowana to ja jestem w tym kochanieńka jak powinno wyglądać ogłoszenie o zgubie, i gdzie Twoje podziękowanie za podpowiedź bo jednak z niej skorzystałaś ...
|
|
jak ma cip to czy nie da się go zlokalizować w którym miejscu się znajduje
|
|
czip to nie gps.
|
|
Czip nie służy do namierzania.Jeśli komuś się zachce to może zaprowadzi na lecznicę i odczyta numer.Ale raczej w to wątpię. Czip to tylko numer.Rejestruje się go w bazie z danymi właściciela i psa.
|
|
Wydaje mi się , że widziałam jak jakiś Pan prowadził yorka własnie w takiej kurteczce na al.legionów, ale nie wiem czy to akurat Twój piesek.
|
|
a kiedy to było
|
|
a czy rozwiesiłaś ogłoszenia w Łomży? to bardzo pomaga. Napisz też o nagrodzie, działa na wyobraźnię.
|
|
Dziś okolo godziny8rano widzialam pieska, yorka, byl obstrzyżony, nie mial w sumie ani obrozy, ani kurteczki, ale byl zadbana a obok niego nie bylo wlasciciela. Moze jakis duren go pozbawil zarono kurteczki jak i obrozy. Moze to byc on?
|
|
Dziękuję wszystkim którzy byli zainteresowani moim problemem ale już mopiś się znalazł,a szczególnie dziękuję Państwu którzy znalezli i oddali.
|
|
o to super... .. teraz pilnuj ........... ile nagrody było??
|
|
fajnie że wszystko sie dobrze skończyło
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |