Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BAŁWAN |
Zamiast siedzieć w domu i pisać bzdury na forum proponuję: z racji tego, że pada śnieg, namawiam wszystkich do ogólnego spotkania się w dogodnym terminie i miejscu w celu wykonania największego bałwana na skalę księgi guinnessa. Myślę, że dobra reklama miasta. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BAŁWAN |
Najwiekszy BAŁWAN juz jest. w urzedzie miasta siedzi(prezydent).... wiekszego nie da rady
|
|
fajny pomysl :) mogloby byc nawet ciekawie :)
|
|
|
fajny pomysł:) Bugi zaproponuj termin i miejsce może będą chętni
|
|
Cię chyba Chrystus opuścił Bugi :) SIEDZIEĆ MI WSZYSCY W DOMACH i jęczęć że Łomża dziadzieje a nie jakieś mi tu pokazy bałwanów urządzać .
|
|
właśnie.
|
|
i znowu cała Polska i pół świata by się śmiało, że bałwany z Łomży największego bałwana ulepiły!
|
|
Rekordu raczej byśmy nie pobili, ale pomysł ciekawy, inicjatywa dobra, coś ciekawego mogłoby się zdarzyć :)
|
|
maruda, ja na ten przykład jestem ateistą i jakiś chrystus w tej kwestii do niczego nie jest mi potrzebny, chyba że też przyjdzie pomóc w lepieniu mega bałwana. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Jak ktoś myśli, że wyjdziemy na tzw Bałwana, to może na ten przykład być herb miasta wyrzeźbiony w ogromnej hałdzie śniegu na znak, że my też mamy coś do powiedzenia w naszym mieście i wspólna praca uświęca chęć pracy by żyło się nam lepiej w tej zapyziałej Łomży. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
|
http://img419.imageshack.us/img419/3103/herb3eg.jpg nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Nie przejdzie, ani ratusz, ani nasze forum nie lubi konkurencji.
|
|
Największy bałwan? Niezły pomysł, tylko kto podejmie się dostarczyć jakieś rude kudły na perukę? No i odpowiednio dużą marchew pastewną. Tak żeby miał nos-jak diabeł kvtasa. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
W tamtym roku duży był w Kupiskach Starych,też był popularny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |