Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak kas fiskalnych w Łomży !! |
Witam. Może ktoś wie gdzie w Łomży kupie kasę fiskalną objeździłem wszystkie sklepy tj. Fina, Unitechnik itp. i wszędzie jest brak mówią, że pod koniec lutego coś będą mieli ale ciężko mi w to uwierzyć, zresztą zaraz marzec się zbliża, a od 1 wskakuję na kasę więc jak by nie patrzył by się przydała teraz, a nie na ostatnią chwilę. Jak ktoś wie co i gdzie to proszę o podpowiedź. Dzięki i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak kas fiskalnych w Łomży !! |
a tu zaraz za kwiaciarnia marzenie chyba byl sklep (.) (.)
|
|
Na legionów biuroserwis( koło kwiaciarni marzenie)
|
|
Masz na myśli OfficeCenter czy jakoś tak ?? tam na Legionów ??
|
|
jak nie w Łomży to pozostaje Białystok, np. firma Zeto na Skorupskiej 9.
|
|
Poznańska 28. Komputery- serwis Marcin Lipiński. Tu zapytaj.
|
|
na Mazowieckiej w IST i na Staryn Rynku na rogu, nie pamietam nazwy.
|
|
jadę tam obok marzenie dam znać co i jak
|
|
to teraz jak przyjmują do sklepu trzeba mieć swoją kasę fiskalną ? paranoja :) ---------------------------------------------
|
|
słuchaj, jest gość na allegro, który sprzedaje kasy fiskalne i ma swoje punkty w kilku miastach (m.in. w Łomży). Ustaw sobie wyszukiwarkę i zobacz.
|
|
Na Nowogrodzkiej zaraz za Urzędem Pracy.
|
|
Dzięki za podpowiedzi ale znalazłem już obok kwiaciarni Marzenie, w Office Center na Legionów naprzeciwko "małpiego gaju". Jeszcze raz dzięki za sugestie. Pozdrawiam
|
|
O tym myślałam własnie też tam robię często zakupy. nie biuro tylko oficce
|
|
Byłam dzisiaj w Unitechniku na Starym Rynku. Mieli tam niezły młyn, ale kas zauważyłam chyba z kilka rodzajów; małe przenośne i większe.
|
|
są w Unitechniku
|
|
Pierwsze słyszę żeby był problem z kupnem kasy fiskalnej !?!? A w Unitechniku to już w ogóle nigdy nie widziałem żeby nie było kas fiskalnych Jakieś zmiany fiskalne mają wejść czy o co chodzi z tymi kasami?
|
|
to reklama pewnie:P
|
|
Kasy są w sklepach.
|
|
Ja kupiłam wczoraj w Unitechniku na Starym Rynku, kas maja pełen wybór, ale co się dziwić firma w branży kas fiskalnych są od 17 lat ! ps. wg. informacji z Urzędu Skarbowego wnioski o odroczenie terminu instalacji kasy mają być odrzucane... a zostało tylko tylko kilka dni do końca lutego
|
|
I kij im w oko.
|
|
do jasnej nędzy, to jakaś paranoja w tycm chorym kraju z tymi kasami. Podobno każdy warszata samochodowy, fryzjer handel na rynku, budowlaniec ma kupić kasę do 1 marca! Wczoraj mi księgowa powiedziała. ogalszajaą to na kilka dni i myśla że każdy zarabia w pytę że kupi. w tym chorym kraju nic nie idzie normalnie zarobić a jeszcze dowalają kolejne obciążenia. I księgowa postraszyła że po 1 marca od razu będą kontrole i kary. Tusk wpisał do budżetu wpływy z mandatów za fotoradary, zrobiło się głośno to teraz pewnie chce wyrównać wpływy karami za brak kasy. i oczywiście na ostatnią chwilę i po cichu. Nie wiecie od której ten unitechnik czynny dzisiaj i czy mają jeszcze kasy?
|
|
W soboty to do 14 chyba. A o kasach było wiadomo już na początku roku. Zapytaj w sklepie o odpis 700zł za pierwszą kasę.
|
|
700zł US zwraca ale pod warunkiem ,że prowadzisz działalność na niej min jeszcze 2 lata- inaczej będziesz musiał zwrócić
|
|
No dobrta, byłem na Starym Rynku i zakupiłem. Mają jeszcze sporo, kilka rodzajów tych kas. Odpis będzie, dostałem papierki do urzędu.
|
|
Podepnę się do tematu. Czy nadal jest problem z kasami? Czy w Łomży znajdę w miarę tanią (max 1300 - 1400 złotych ) kasę od ręki?
|
|
Wczoraj zaniosłam do Unitechnika na Stary Rynek do fiskalizacji. Kasy jeszcze były.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |