Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I.S.T s.c. |
Witam, Mam pytanko do forumowiczów korzystających z usług firmy I.S.T s.c. a brzmi ono : czy nadal jest blokada że w tylko ograniczonych godzinach mozna sciagać dane np. z Emule Kazy itp. ?? Co wogóle myslicie o tej firmie i jaki jest wasz stan zadowolenia z ich usług ?? dzieki Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I.S.T s.c. |
Nie wiem bo nie korzystam z e-mule. Ale IST jest spoko dbają o klijenta i wogle usługi na wysokim poziomie.
|
|
Przyznam, ze jestem zadowolony z tych uslug, ktore mi proponuja z emule mozna sciagac z tego co sie orietuje z kazy tez czasami sa transfery 6Mb/s slyszalem ze sa osoby ktore mialy nawet 12Mb/s Tv sieciowa bedzie juz nawet jest jeden program ale jakosc slaba czekamy na wiecej! :) servery sieciowe cs, et i q3> HUB sieciowy... jest ok, na poczatku zalozenia mialem watpliwosci do tego neta ale teraz jest spoko wsio na swoim miejscu mozna powiedziec:)
|
|
Ostatnio transwer na poziomie 200 KB/s - 300 KB/s w ciagu dnia nie jest niczym specjalnym :) Tak samo w nocy 800 KB/s
|
|
można ściągać w dzień i noc, ale transfer dość słaby.
|
|
hehehe, usun wirusy z komputera :)
|
|
vonReuffen - to jaka lepsza firme internetowa polecisz bo konczy mi sie umowa z siecia kablowa i chce zmienic- oprócz TP SA.
|
|
Officzek ja akurat z jeden z firm która oferowała internet przez sieć lan zrezygnowałem bo nędza była, mam teraz Vectre 1Mb i wszystko elegancko działa :)
|
|
ale placisz okolo 100 zl
|
|
ja mam vectre ale ten najnizszy pakiet... mam okolo 20KB/s wiec lipa... a chce tak do 60 wiec moze cos polecicie??
|
|
ist zakladaj.... czlowieku
|
|
Polecam IST. Transfer naprawde spoko. Istnieje mozliwosc wykupienia zewnetrznego IP (sam tak zrobilem).Wowczas nie ma zadnych ograniczen ( p2p itp.).
|
|
buli a ile kosztuje wykupienie takiego IP?
|
|
wykupienie takiego ip kosztuje 59 zl na rok
|
|
Ogolnie musze powiedzieć, iż jestem zadowolony z usług swiadczonych przez tę firmę. W porówaniu jakośc i cena/jakosc dałbym tej firmie pierwsze miejsce. Neostrada niech sie schowa..... Firma testuje narazie nadawanie sygnału telewizyjnego przez siec osiedlową, wiec przyszośc maluje sie w jasnych barwach, przyszłośc to IST :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |