Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam ... |
Siemanko. Poszukuję pewnej dziewczyny którą przepuszczałem dziś w dzwiach "experta" na legionów, byłaś ubrana w czarny płaszczyk (?). Chciałem zagadać ale dopiero tak po minucie mnie strzeliło a Ty zniknęłaś już gdzieś w oddali :( Proszę o kontakt na GG 42707376 ;) Patrz na swój talerz bo Ci go zabiorą!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam ... |
ehh ;p
|
|
desperackie zachowanie xD ale co poradzić ? "żyje sie tylko raz" Patrz na swój talerz bo Ci go zabiorą!
|
|
no nieźle . powodzenia ;d Wtedy otworzyłem oczy i zrozumiałem wszystko .....[....]
|
|
zapłon trza by wyregulować!
|
|
Szukam kapsla od tymbarka, bo tam była napisana ważna dla mnie rzecz i przesłanie. Kapslu jeśli sam się nie odezwiesz, a ktoś Cię spotka, to niech powie Ci, że Ciebie poszukuję. Kapslu wróć:).
|
|
Pr00s93,sadzisz ze taka laska zwroci na CB uwage? przeciez Ty brzydki jestes
|
|
VizeV napisał(a): > Pr00s93,sadzisz ze taka laska zwroci na CB uwage? przeciez Ty > brzydki jestes Ogarnij faze .;) Wtedy otworzyłem oczy i zrozumiałem wszystko .....[....]
|
|
Którą?
|
|
No ja też poszukuje dziewczyny dzisiaj szła na al. Legionów( odcinek od Pl. Kościuszki do Polowej) tak między godzina 14.00 a godz. 16.00. Rysopis: Płeć: Kobieta Wiek : 23-29 lat Włosy: byłaś w czapce koloru jasnego Ubrana: ciemny płaszczyk, kurtka, ciemne kozaki, jasne spodnie, torebka Jak ciebie zobaczyłem to mnie coś strzeliło, miałaś w sobie to coś i wogóle. Niestety nie mogłem z tobą zagadać bo jechałem PKS na dworzec gdyż moje subaru akurat jest u mechanika. Jak dzisiaj je odebrałem liczyłem że jeżdząc w okolicach MacDonalda na ryk mego silnika i rozwijanej predkości wyjdziesz i Ciebie odnajdę. P.S. Nie jestem z wsi tylko z Łomży ale na wsi wille pobudowałem i teraz tam mieszkam Odezwij się...twój alvaro :D :D :D No beke mam z co niektórych postów ;)
|
|
Media expert??a może to była doda.
|
|
Masakra ...
|
|
a może Anna Grodzka??
|
|
przez minutę daleko by nie odeszła... no ale jak zniknęła w oddali, to znaczy, że musiała szybko spindalać! może VizeV ma rację?
|
|
Chyba już wiosna...:)
|
|
a przez okno to Ty Miśka wyglądałaś? gdzie Ty wiosnę widzisz? a tak w ogóle to kładz się dalej, bo miśki jeszcze śpią!
|
|
to jest ogloszenie, moderator powinien skasować temat. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
bless! dziewczyno! czy Ty serca nie masz?! Ciebie nigdy nie "trafiło"? potrafisz sobie wyobrazić, co ten chłopak od wczoraj przeżywa? nie śpi, miota się po pokoju i różne głupie myśli mu do głowy przychodzą! a Ty tak od razu usunąć! a Admin, widać że człowiek! wie co to miłość, co to za cierpienie, jak pewności nie masz czy odezwie się czy nie? trzymajmy za niego kciuki! ale myślę, że jednak się nie odezwie.
|
|
Rzeczywiście, uświadomiłaś mi, że tak poważną sprawę potraktowałam tak rzeczowo.. Wstyd mi za siebie. Ochłonęłam, przemyślałam.. Proponuję założyć nawet grupę wsparcia dla Pr00s93 :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ja to nawet gotowa bym była, z racji, że dużo przemieszczam się po Łomży, rozejrzeć się i może udałoby się ją "namierzyć". żeby więcej szczegółów podał co do wyglądu, a on tylko czarny płaszczyk zauważył! a może to ksiądz przechodził? a on tak przez minutę stał z "rozdziawioną" gębą i czekał aż go "trafi"!
|
|
Pepe-szaa! ;d dobre kminy masz ;p Wtedy otworzyłem oczy i zrozumiałem wszystko .....[....]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |