Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
catering na chrzciny |
Kto robi dobre dania na imprezy okolicznościowe z dowozem do domu. Jakie są ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: catering na chrzciny |
ja też się podpisuje pod tym postem:) czy ktoś wie bądź słyszał o jakimś kateringu dobrym, sprawdzonym na chrzciny???
|
|
POLECAM CATERING -GÓRSKIE EXTRA 50 ZŁ WSZYSTKO Z OBSŁUGĄ ,CIASTA ,TORT Z ZAMBROWA ,WĘDLINA Z ICH MASARNI 509 093 103 86/270 15 04 ja byłam bardzo zadowolona można też zamówić gotowe i samemu podać ,jak z obsługą to robią na miejscu ,stoły dekorują i sprzątają
|
|
kiedyś dałam się nabrać przy pierwszym dziecku na kucharkę porażka -wszystko na głowie i jeszcze drożej -nigdy więcej . Obsługują ,wesela,chrzciny,komunie itp ja już mam rezerwację na komunię bo też już na jednej byłam robionej przez nich na 50 os. było super podane i zrobione bardzo smacznie i dużo...
|
|
DO AGYNESS;duzo to nie znaczy ze dobre,jak jest duzo to mozna sie ochlac i osrac hihihi,lepiej po troszku i w miare.
|
|
W Kupiskach Starych jest dobry katering-smacznie i niedrogo
|
|
potwierdzam, w Kupiskach bardzo smacznie i w przystępnej cenie. poleca Sala bankietowa Gracja Waldemar Trzaska tel. 505652231 ul.Łomżyńska 23A Stare Kupiskim
|
|
Polecam POEZJA SMAKU z Czarnocina. Pyszne jedzenie w bardzo dobrej cenie :) tel: 696 008 303
|
|
POLECAM : RESTAURACJA Bar Małgorzata. Ul Piłsudzkiego 77.Tanie Obiady.
|
|
Ja POLECAM Restaurację u Kurpiewskich - oferują catring z dostawą oraz przygotowanie wszystkiego na miejscu - restauracja niedawno została całkowicie odnowiona - jest bardzo elegancko. I decydowanie dostaje się o wiele więcej w standardowej cenie niż u konkurencji. Siostra robiła tam chrzciny z polecenia i była super zadowolona.
|
|
Ja również polecam POEZJA SMAKU - byłem na balu Karnawałowym gdzie robiły jedzenie - wszystko było świeże i smaczne
|
|
J. w. mogę polecić P. Trzaskie z Kupisk Starych jak i restaurację mieszczącą się w Łomży na ul Nowogrodzkiej w Starej waciarni. Pozdrawiam.
|
|
trzaska waldek kupiski -ok gorskie łapińscy ( ale tylko od zenka) - ok marzena urbańska (dębniki ) - ok swojskie jadło ( moim zdaniem podupadlo) . to nie to co kiedys. w piatek bylem. ryba smazona jakas gumowa bez smaku, ziemniaki tragedia suche szorstkie i cos czarnego w nich bylo.. i pozatym bardzo male porcje... niewiem dlaczego tak sie popsuli. kiedys bylo- ok jest jeszcze jakis catering .. starszy gosc jezdzi chyba z synkiem. jakims mini venem chlysler chyba na BLM-ach w swieta rozwozi po domoch jedzonko w skrzyneczkach takich. tylko zapomnialem spytac kto to jest i skad. ale ogolnie dobre. moze skojazycie. ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |