Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filologia angielska na PWSIiP w Łomży |
Hej wszystkim , w tym roku kończę szkołę i zastanawiam się nad studiowaniem filologii , możecie napisać mi coś więcej o tej szkole ? co o niej sądzicie ? a może ktoś studiuje tam ten kierunek ? czekam na odpowiedz .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filologia angielska na PWSIiP w Łomży |
Kto mi wytłumaczy jaki jest sens iść na takie studia, jak i tak pracy po tym się nie znajdzie, tylko w bierdonce czy podobnym... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
niekoniecznie, angielski-niemiecki-rosyjski to wytyczne by zyskac właśnie dobre prace na dziale export ! po zarzadzaniu ,administracji nic niema bo to nie konkretne kierunki kazdy pracodawca Ci to powie Liliana
|
|
Angielski to jest na każdych studiach. Taniej Ci wyjdzie uzyskać certyfikat C1 lub wyżej i to to samo z ang. i innych języków:):). Szkoły językowe tańsze niż studia, a i więcej się nauczysz. ---------------------------------------------
|
|
Ludzie, studia filologiczne to nie lektorat. A jeśli chodzi o PWSiP, to jeśli nie będzie Ci przeszkadzało, że koleżanki z grupy będą mówiły "I'm has got' to szczerze polecam. :D Znam osobę, która uczyła się ze mną w LO i nigdy nie widziałam jej na żadnych konkursach językowych i nigdy nie pomyślałabym że wybrałaby taki kierunek (możecie się domyślić dlaczego), a studiuje na Poznańskiej. To o czymś świadczy. Większość zależy jednak od pracy własnej, więc nie uczelnia jest tu najważniejsza, aczkolwiek dużo może pomóc. "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
jeśli mówi "I'm has got" to długo nie postudiuje..... do najbliższej sesji może :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |