niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Filologia angielska na PWSIiP w Łomży

Hej wszystkim , w tym roku kończę szkołę i zastanawiam się nad studiowaniem filologii , możecie napisać mi coś więcej o tej szkole ? co o niej sądzicie ? a może ktoś studiuje tam ten kierunek ? czekam na odpowiedz .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Filologia angielska na PWSIiP w Łomży

Kto mi wytłumaczy jaki jest sens iść na takie studia, jak i tak pracy po tym się nie znajdzie, tylko w bierdonce czy podobnym...

niekoniecznie, angielski-niemiecki-rosyjski to wytyczne by zyskac właśnie dobre prace na dziale export !

po zarzadzaniu ,administracji nic niema bo to nie konkretne kierunki kazdy pracodawca Ci to powie

Liliana

Angielski to jest na każdych studiach. Taniej Ci wyjdzie uzyskać certyfikat C1 lub wyżej i to to samo z ang. i innych języków:):). Szkoły językowe tańsze niż studia, a i więcej się nauczysz.

---------------------------------------------

Ludzie, studia filologiczne to nie lektorat.

A jeśli chodzi o PWSiP, to jeśli nie będzie Ci przeszkadzało, że koleżanki z grupy będą mówiły "I'm has got' to szczerze polecam. :D

Znam osobę, która uczyła się ze mną w LO i nigdy nie widziałam jej na żadnych konkursach językowych i nigdy nie pomyślałabym że wybrałaby taki kierunek (możecie się domyślić dlaczego), a studiuje na Poznańskiej. To o czymś świadczy.

Większość zależy jednak od pracy własnej, więc nie uczelnia jest tu najważniejsza, aczkolwiek dużo może pomóc.

"I see humans but no humanity." Banksy

jeśli mówi "I'm has got" to długo nie postudiuje..... do najbliższej sesji może :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org