Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
częśći do kosiarek Łomża |
Witam Gdzie w Łomży dostane części do kosiarki VIKING(uszczelki, tłok, cylinder) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: częśći do kosiarek Łomża |
w ogrodniczym na kierzkowej, obok SP4
|
|
na towarowej jest sklep z serwisem w budynku auto myjni tam zapytaj ja tam kupowałem i ceny dobre taniej jak na kierzkowej
|
|
możesz zapytać na Nowogrodzkiej obok ogrodniczego i koło lasów państwowych ale tam specjalizują się w stilu zapytać można może coś poradzą. Na Legionów jest naprawa kosiarek tam co CB radio naprzeciw jednostki mniej więcej.
|
|
Sklep CB 13stka na Legionów , w okresie wiosenno-jesiennym serwisują tam kosiarki i mają sporo części zamiennych niestety głównie używanych
|
|
ja polecam na ulicy Towarowej w budynku auto myjni, duży bardzo dobrze wyposażony sklep obok serwis maszyn fachowa obsługa
|
|
Gdybyście potrzebowali oryginalnych części do kosiarek to zajrzyjcie do sklepu https://skladczesci.pl/Czesci_oryginalne Duży wybór sprzętu od znanych producentów w niewygórowanej cenie. Zawsze wracam do tego sklepu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |