Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli Wasze serca nie są z kamienia |
przeczytajcie uważnie nie dotyczy to kogoś anonimowego tylko dwóch małych chłopców z Łomży http://www.republika.pl/manczak/ jeśli możecie pomóżcie im
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli Wasze serca nie są z kamienia |
Az niemozna na to patrzeć :( szkoda mi tych ludzi
|
|
|
Jeżeli jeszcze nie rozliczyliście się z fiskusem to apeluję: przekażmy 1% naszego podatku na dzieci Piotrka i jego żony. To wspaniali ludzie !! ADALL
|
|
Witam wszystkich!Nie widać wielkiego odzewu.Mam nadzieję,że nie piszą tylko pomagają w mirę swoich możliwości.1% mojego podatku nic nie znaczy więc przekażę więcej.Do czego namawiam wszystkich!Pozdrawiam!
|
|
Obietnicę spełniłem.Ludzie ruszcie się.
|
|
dla informacji podam, że roczny koszt samych opatrunków to około 12000 zł [to nie pomyłka!!!!!] + wiele wiele innych wydatków
|
|
Obietnicę spełniłem.Ludzie ruszcie się. Przepraszam pojechałem z czujegoś konta.
|
|
a najdziwniejsze jest to, że ta koszmarna choroba nie jest nawet uznawana za chorobę przewklekłą !!!!! choć choruje się na nią od pierwszego dnia życia i nie mozna się z niej wyleczyć jeśli macie jakieś zaskurniaki to może zrezygnujcie z paczki paierosów, puszki piwa lub czekokolwiek innego, wiadomo, że pomoc jednej osoby jest niewystarczająca ale gdy tych osób byłoby kilka dziesiatek to byłoby już zupełnie inaczej
|
|
mam do Was prośbe nie jestem za rozsyłaniem cudownych łańcuszków ale prosiłby Was o rozpropagowanie tego adresu - http://www.republika.pl/manczak/ jeśli nie Wy to może ktoś inny jest w stanie im pomóc z góry dziękuję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |