Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
H&M w Łomży |
Właśnie się dowiedziałam ze strony którą codziennie odwiedzam że w Łomzy bedzie H&M. http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,6911781,H_M_w_Lomzy_.html ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: H&M w Łomży |
Galeria Łomżyńska podpisała właśnie umowę najmu z siecią H&M. To oznacza, że wkrótce w nowym centrum handlowym mieszkańcy regionu będą mogli zrobić zakupy w miejscowym sklepie jednej z najpopularniejszych światowych marek. Pierwszy sklep H&M w Łomży zajmie powierzchnię 1 400 m kw. Galeria Łomżyńska będzie zlokalizowana u zbiegu ulic Wojska Polskiego i Poznańskiej, zaledwie 5 minut od centrum miasta. Znajdzie się w niej około 100 sklepów. ???
|
|
Az sie wierzyc nie chce...
|
|
fiu fiuu... ciekawie :D
|
|
Po prostu nie możliwe!
|
|
Sledzac historie tego forum, to beda zachwyty, az do otwarcia, a po otwarciu zacznie sie wylewanie pomyj, ze te H&M w Lomzy to takie, a takie, ceny zle, wybor maly, ekspedientki wredne.
|
|
fajnie ze bedzie ten sklep tylko bede miala dosyc daleko do niego
|
|
Niby gdzie ? ten mały teren na rondzie poznańska - wojska polskiego ??
|
|
Sledzac historie tego forum, to beda zachwyty, az do otwarcia, a po otwarciu zacznie sie wylewanie pomyj, ze te H&M w Lomzy to takie, a takie, ceny zle, wybor maly, ekspedientki wredne. Dokładnie tak będzie jaki pisze Drań. :) _________________________________________________________
|
|
Niemożliwe to wsadzić parasol w dupę i otworzyć br1
|
|
co by nie patrzec to H&M kiepska marka, ma moze renome ale jakosc dosc kiepska. co nie zmienia faktu ze w takiej pomrocznej to i tak bedzie szal. pozdrawiam
|
|
br1 a ja słyszałem że niemożliwe to wydymać jeża bez lejka. pozdro
|
|
Katrina102: "fajnie ze bedzie ten sklep tylko bede miala dosyc daleko do niego" Kurcze ale z Ciebie bidulka, będziesz miała daleko do niego. To może niech jednak nie otwieraja to bliżej będziesz miała do Białegostoku.
|
|
nieźle ;D http://saymon93.mybrute.com
|
|
super ze bedzie H&M. tam maja gadzety Hello Kitty i w ogole fajne ciuszki - juz mi tylko New Yorkera i Deichmanna do szczescia potrzeba ;D a i nowe miejsca pracy off course
|
|
Przecież do tego nie dojdzie przez... lata świetlne. Tylko narobili smaka, pf...
|
|
Sponsorzy szykujcie się... za takiego fatałaszka z him-a to nie bedzie problemu z osiągnięciem celu :) -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
a tak wogole to kiedy to nastapi? bo chyba jakiegos biznesmena z galerii poslali do wieznia bigi2004
|
|
Właśnie KIEDY ZACZNĄ BUDOWĘ CHOCIAŻ,JEŚLI ZANCZNĄ.MOŻE BĘDĄ CZEKAĆ 10 LAT NA ZGODĘ.Z POJE.BANYM PRZEYDENTEM TRZEBA GADAĆ.. Pomysłowo.
|
|
jebać ten H&M... sprzedają takie same dziadostwo jak i wszędzie indziej... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Landriness, ale o co chodzi z tym kursem, bo nie lapie, czemu te nowe miejsca pracy maja z niego schodzic? ;)
|
|
miałam na mysli ze beda nowe miejsca pracy jesli otworza nowe sklepy :)
|
|
A co to jest ten H&M? Wiem co to jest B&W, Dżonson&Dżonson, Ernst & Young - ale H&M?
|
|
Lepiej by otworzyli sklepy inditexu, zare, stradivariusa lub chociaz bershke. W H&M więcej szmat niż sensnych ubran.
|
|
no no no mozna by otworzyc cos innego ale i tak H&M sie przyda
|
|
Są oferty pracy do H&M w Łomży. Mieli otworzyć na Bawałenie - ale tam nic się nie dzieje. Czyżby otwierali w Venedzie? Ktoś wie?
|
|
W tej galerii na Bawełnie? Pfff.. niedoczekanie ;)
|
|
"Ciuchy" które kupujecie w "tych Naszych galeriach" kupicie i na ryniaczu tylko że z innymi metkami. W Bia to samo idziesz na ryniacz i masz to samo co w galeriach metki tylko inne i cena niższa. Także jak założysz sobie szmate ze Stokrotki wiedz że ktoś chodzi w takiej samej z innym kodem ;D Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Artykuł chyba nieaktualny publikacja 10.08.2009
|
|
Aktualny, aktualny. 3 posty wyżej. Lepiej temat podbić niż zakładać nowy - czy się mylę?
|
|
będzie, będzie na pracuj.pl są już oferty pracy do łomżyńskiego h&m
|
|
ciekawe gdzie? w galerii widmo?
|
|
pracuj.pl
|
|
będzie w vevedzie. już poszukują pracowników tj/ w
|
|
Raczej nie w Venedzie :) Nie zdziwię się jak będzie w starej Stokrotce :) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
Landreness - deichman będzie w Venedzie
|
|
czyli jednak w Venedzie? ale nic na ich stronie o h&m nie ma... reserved, mohito, orsay, a o h&m żadnej wzmianki... :( może po prostu na otwarcie się nie wyrobią?
|
|
H§M w venedzie w Lomzy?to chyba jakies jaja ktos se robi.
|
|
Na stronie H&M jest informacja, że na jesień 2013 otwarcie; i niestety nie w Venedzie.
|
|
Do Venedy nie wejda takie duze firmy no bo i po co?to sa prezne firmy swiatowe a w Lomzy nie ma kasy i pracy to jaka powazna firma bedzie sie tu pchala no chyba ze ktos jest glupi.
|
|
To już postanowione :) Ja myślę, że firma super się w Łomży będzie sprzedawać :) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
dlaczego klamstwa piszesz tu na forum? Agnes26 ta firma nie wejdzie do miasta gdzie jest ponizej 100000 tys mieszkancow,no bo i po co zeby dokladac do niej.
|
|
Dno i wodorosty !!
|
|
do Lomzy moga wejsc tylko dziadowskie firmy i to takie nie liczace sie na Polskim rynku.
|
|
wpm może sprawdź co w Twoim butiku? H&M będzie w Łomży, to potwierdza sama sieć. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
fiu fiuu... ciekawie :D
|
|
Nie mam w zwyczaju kłamać :) http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3948-planuje.html A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |