Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Infobot |
3217426 oto numer Gadu-Gadu bota który wam pomoże podpiszcie go infobot i napiszcie do niego słowo pomoc! on wtedy da wam taka listę poleceń: Dostępne polecenia to: Pogoda: pogoda! - aktualna prognoza pogody; aby otrzymywać ją dla Twojego miasta skorzystaj z funkcji dodaj! pogoda! miasto - prognoza pogody dla podanego miasta dodaj! miasto - przypisuje do Twojego numerka gg podane miasto Słowniki językowe: angpol! wyraz - tłumaczy słowo z angielskiego na polski polang! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na angielski frapol! wyraz - tłumaczy słowo z francuskiego na polski polfra! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na francuski niempol! wyraz - tłumaczy słowo z niemieckiego na polski polniem! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na niemiecki włopol! wyraz - tłumaczy słowo z włoskiego na polski polwło! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na włoski hispol! wyraz - tłumaczy słowo z hiszpańskiego na polski polhis! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na hiszpański Słowniki języka polskiego i encyklopedie: ort! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku ortograficznym swo! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku wyrazów obcych sjp! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku języka polskiego swb! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku wyrazów bliskoznacznych wiki! hasło - sprawdza hasło w Wolnej Encyklopedii - Wikipedii Pozostałe: lotto! - aktualne numery wylosowane w Lotto imieniny! - kto dzisiaj obchodzi imieniny. imieniny! imię - podaje dni, w których osoba ta obchodzi imieniny e! liczba - sprawdź co jesz; informacje o związkach chemicznych tv! - dzisiejsze hity w telewizji; dla zdesperowanych tv! stacja - program dla podanej stacji. waluty! - aktualne kursy walut waluty! liczba - przelicza daną sumę pieniędzy wg kursów sugestia! tekst - zgłoś nam sugestię lub błąd wersja! - wersja bota pomoc! - ta pomoc Infobot jest bardzo przydatny co widac poda nam program Tv znajdzie wszystko za nas w internecie itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Infobot |
Ja mam pytanie dot. pogody. Wiem, ze w polsce istnieje kilka miast o nazwie Kolno. Skad mam wiedziec, czy pogoda dla kolna, jest pogoda dla mojego kolna
|
|
Fajna sprawa :) Czego to nie wymyślą ludzie, najbardziej podoba mi się słownik, jeszcze translator by się przydał :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
do firefoxa jest plugin weatherfox - na bieżąco pokazuje w dowolnym pasku przeglądarki stan aktualny i prognozę na kilka dni do przodu - dużo możliwości ustawień... firefox (aktualny) -> narzędzia -> rozszerzenia -> pobierz więcej rozszerzeń _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ale fajna sprawa z tego hehe
|
|
No ja już mam go kilka dni. Znalazłem go na necie (peb.pl). Fajna sprawa ;). ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |