Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś zna ten samochód? |
Witajcie! Nie jestem z łomży aczkolwiek czasem tutaj bywam. Poszukuję busa i znalazłem ciekawą ofertę właśnie z Łomży. Czy ktoś może zna ten samochód: http://otomoto.pl/opel-vivaro-tour-2-5cdti-7-osob-osobowy-C27609756.html . Jedyne co mi się udało znaleźć na jego temat to to, że sprzedaje go handlarz z ulicy Poznańskiej http://auta-dostawcze-lomza.otomoto.pl/ W ofercie tego auta nie ma ale jest podany ten sam numer telefonu. Będę wdzięczny za każdą opinię. Jabadabaduu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś zna ten samochód? |
Nie jestes z Łomży a masz 51 postow na forum ?? ... Nie rób reklamy koleś...
|
|
nie znam
|
|
tylko ten wchodzi w grę? znam kogoś kto ma do sprzedania VW T4 po lifcie
|
|
Skoro tu bywasz, podjedź do swojego zioma z Poznańskiej i powiedz, że wpis się udał :) może da Ci zniżkę....wiesz, tak przy okazji ;)
|
|
Powodzenia z oplem jako busem:) Weź nie rób reklamy i kup t5:) bigi2004
|
|
Jak już wcześniej pisałem nie jestem z Łomży ale zdarza mi się udzielać na tutejszym forum, czy to zakazane? Na pewno nie chciałem reklamować samochodu, po prostu liczyłem na pomoc. Wiadomo, że przez telefon handlarz zawsze powie, że wszystko cacy, igła itp a w rzeczywistości bywa różnie dlatego poprosiłem forumowiczów o pomoc. Widzę, że zostałem strollowany jak większość innych użytkowników gdy tylko zapytają o coś sensownego. Miałem już do czynienia z Oplem jako busem i złego zdania powiedzieć nie mogę, w przeciwieństwie do T5. Nowe Volkswageny to już nie to samo... Jabadabaduu
|
|
Uparty jest :) No to w kwestii pomocy: gdy człowiek jest zainteresowany zakupem to zabiera swój tyłek i jedzie auto obejrzeć. Jak się nie zna na samochodach, to zabiera kogoś kto orientuje się w temacie. Obowiązkowo takim samochodem trzeba się przejechać. I wtedy nie trzeba pytać na forum. Nie ta kolejność przy zakupie auta. Ale zakładając, że miałeś dobre intencje ;););) Spodziewałeś się że ktoś napiszę: a) tak widziałem rok temu tego busa - jego silnik tak ładnie pracował! b) wraz ze Tadkiem i Rychem, 5 świntuchów tym cudem przewieźli z drugiego końca Polski c) to najlepszy bus w Łomży, a nawet w powiecie! Czy takie odpowiedzi, skłoniłby Cię do zakupu? :) Jak miałeś do czynienia z busem Opla to tym bardziej nie rozumiem Twoich rozterek. Jedź do kumpla i kupuj!
|
|
chyba że tysiące Łomżyniaków, zachęconych reklamą, już się o niego bije :D
|
|
totalna głupota pytać na forum o auto
|
|
Kolego na tym forum sensowną odpowiedź dostaniesz tylko w temacie jaki kebab dobry. Wszystkie inne zawsze zaśmiecą trolle, które piszą aby pisać. Jak dla mnie normalną sprawą jest zapytać gdzieś na forum o coś zamiast za każdym razem jeździć i sprawdzać. Sam korzystałem z takiej pomocy przy zakupie auta, co prawda nie na forum regionalnym a motoryzacyjnym ale na forum i to dzięki takiemu forum nie straciłem kilkuset złotych na podróż i sprawdzenie auta. Drodzy łomżyniacy jeśli chcecie aby opinia o mieszkańcach była taka, że nigdy nie pomogą tylko wyśmieją to dalej trollujcie, jeśli możecie pomóc pomóżcie, jeśli nie macie nic do powiedzenia to po prostu nic nie piszcie. Pozdrawiam Redaktor
|
|
Redaktorze! Popieram w 100% ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
znam. robiłem go. z 3 częsći się składa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |