Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co lubią... |
...wasze dziewczyny, żony, kochanki ?. ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co lubią... |
Mnie :)
|
|
Oj Ptysiu Ptysiu ... znowu mnie rozbawiłeś. Jedno Ci trzeba przyznać: Twoja fantazja nie zna granic :) A co one lubią? Proste, dostawać kwiaty, jakieś miłe prezenciki, drażnić się i prowokować, chodzić po sklepach, na spacery, a przede wszystkim wydawać kasę :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
makmarc co ty wiesz... lubią być kochane, podziwiane, lubią poczucie bezpieczeństwa i afirmacji... prezenciki, kwiatki i bibeloty to tylko przykrywka, bo w sumie najważeniejsze są tu gesty, słowa i uczucia. Chcą sie podobać i stąd wyprawy do sklepów (co wcale nie jest takie przyjemne), ale potzreba dużo takich wyrzeczeń, by odnaleźć miłość i szczęście...
|
|
a czemy taki temat na forum ?? ks
|
|
Pierdzieć podczas seksu ;-) Pozdrawiam
|
|
Taki temat, bo Malachit nie wie, jak dogodzić którejś ze swoich kobiet ;-) A taki duży chłopiec... Pozdrawiam
|
|
Haha udało się. Napisałem to specjalnie, żeby sprawdzić reakcję kobiet na moją wypowiedź. elutkafajna zgadzam się z Tobą, ale przecież tak naprawdę należałoby połączyć, to co napisałaś Ty i to, co napisałem ja. Wtedy wszystko będzie się zgadzać :) I nie mów mi, że nie lubicie chodzić po sklepach czy otrzymywać kwiaty od swoich facetów,bo i tak nie uwierzę :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ja np sklepów nienawidzę. kwiatki owszem bo to miły gest. No własnie nawiązałam do twojej wypowiedzi i połączyłam to z myśleniem drugiej strony i rzeczywiście powstala jakas całość. Ale tak naprawdę to nie tylko kobiety lubia jak się je podziwia i docenia. Faceci są tego po prostu spragnieni, a nie lubia jak się im matkuje...
|
|
Co wy wiecie o kobietach, jak kobiety same nie wiedzą czego chcą :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ptysiu...gdyby fantazja byla karana to bys dostal dozywocie :)
|
|
MrS ja doskonale wiem co lubi moja żona. A mówiąc "...którejś ze swoich kobiet" sugerujesz że mam harem ? :) ________ Malachit
|
|
ulus - dlaczego taki temat na forum ?, a dlaczego nie ? ________ Malachit
|
|
Malachit: za bardzo erotycznie podszedłeś do mojej wypowiedzi :-) Twierdzę jedynie, że w Twoim otoczeniu jest z pewnością kilka kobiet... No, chyba, że temat ma podtekst seksualny... Pozdrawiam
|
|
Dlaczego za bardzo erotycznie ?!. Przecież pytanie postawiłem jasne "... dziewczyny, żony, kochanki". Ni słowem o np. matkach czy siostrach. :) ________ Malachit
|
|
ciepło, czułość, pewnośc, bezpieczeństwo
|
|
i tak w prosty sposob od potrzeb i upodobań kobiet przeszliśmy do erotyzmu mężczyzn...konkluzja powszechnie znana...
|
|
oooo przepraszam :), temat erotyzmu poruszył tylko MrS, ...słuchając pierdzenia pani w czasie seksu :D. Grunt to dobry humor, prawda ?! ________ Malachit
|
|
aj chłopcy nigdy sie nie dowiedzie czego tak naprawde chcemy :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
dowiecie * ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
dziewczyny lubią jak się im mówi, to co chcą usłyszeć ;) jak umiesz ją rozbawić, powkręcać i zająć rozmową to szanse 100% :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a poza tym są najróżniejsze techniki podrywania dziewczyn... NLS - moim zdaniem nieskuteczne Badboy Lifestyle - najabrdziej skuteczny, kolesie, którzy opanowali to do perfekcji są w stanie w ciągu 25 minut poderwać KAŻDĄ dziewczynę... Metody Sharka ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehehe ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Sane One - szanse na co ?. Magdo - dlaczego się nie dowiemy ? ________ Malachit
|
|
no nie wiem... zależy do czego dążysz... :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehehe dobrze ze wszyscy maja poczucie humory i wiedzo z czego można żartować a z czego nie :P ale ja tolerancyjnie śmieje się z wszystkiego i wszystkich :D mrs ciekawa jestem co o tobie napisałaby twoja dziewczyna :P ks
|
|
o mnie ex-dziewczyna nic dobrego by raczej nie napisała buahahahha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
moja lubi wyszstko http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=103623
|
|
a idzcie Wy z tymi babami
|
|
lamparta, jaguara i osła...
|
|
Sajan a co ty masz do nas kobiet? :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
O!!! Trzy w jednym?!!! Czemu nie? Przydałby się jeszcze kotek do mruczenia:))) G a z e l a
|
|
pijana powietrzem mam a co to Was obchodzi??
|
|
ja lubie swojego meza, jest the best- w tym roku bedzie nasza 5 rocznica, a milosc wciaz kwitnie jak chlopaki bedziecie w taki cyniczny sposob podchodzili do kobiet, to wroze starokawalerstwo, chociaz...glupich bab na swiecie nie brakuje, a potem placza, ze maz nie docenia, nie to, nie tamto, to sie odnosi tylko do cynikow
|
|
Dla niektórych z Was kobiety są istotami z innej planety :-), a może by tak pogadać o tym, co lubią LUDZIE? Płeć tak bardzo nie różnicuje ludzi jak się niektórym "początkującym" wydaje. Zreszta teraz "męskość' jakby zanikała... Zbych
|
|
Lamparta na plecach , jaguara w garażu i osła co na to zarobi.
|
|
Ja lubię kwiaty co środę, nawet takie wysłane MMS-em. I oczywiście te wszystkie magiczne słówka i gesty, które sprawiają, że każda kobieta może poczuć się najpiękniejszą i najwspanialszą na świecie. Dokładnie tak jak ja. A lustra to mam w nosie - wystarczą mi oczy Ukochanego (oczywiście z całą resztą). pozdrawiam Allinka
|
|
No i Allinka w swym króciutkim poście (napisanym, nota bene, w Poście :)), zawarła sedno sprawy! :D Droga Bello :), Jestem przekonana, że 5 lat, a nawet o wiele dłużej można przebywać w tej... no..miłości obopólnej..:)
|
|
Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |