Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto zgubil??? |
Znaleziono pendrive'a. Lomza. Własciciela prosze o kontakt 511 060 976
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto zgubil??? |
jakiego koloru? błękitno- biały?
|
|
nie
|
|
Czarny King-stone 16GB?
|
|
czarny kingston- zgadza sie ale nie 16
|
|
czarny kingstone 8gb ?
|
|
W tego czarnego kingstona to strzelałem i w te 16 GB zresztą też bo będzie miał 4GB ale i tak nie jest mój. Więc może ktoś się znajdzie.
|
|
czyzby zgaduj zgadula? Pendrive przekaze własciecielowi po udzieleniu prawidłowych odpowiedzi co do jego zawartości.
|
|
Zapewne są tam zdjęcia rodzinne na których jest maksymalnie 3 osoby w tym facet, jego żona i dziecko na oko jakieś 2 latka.
|
|
własciciel pilnie poszukiwany!!!!
|
|
oto wierna obywatelka :] Nie przywłaszczyła go sobie jak by większość tak zrobiła :) Nie mój ale masz + za postawę.
|
|
artist19 a ode mnie masz "+" za to, ze jak wiekszość nie podszywasz sie za jego własciciela grając w zgaduj zgadula i a nóz widelec trafie i zguba bedzie moja.
|
|
grających w zgadule jest dużo więcej niż takich jak ty. :P
|
|
czarny kingston 8gb taki wciskany i wychodzi wtyk usb a na nim film , muzyka niestety śmię stwierdzić że to mój własnie ostatnio po podliczeniu wszystkich niemam tego jednego
|
|
MI też jednego brakuje. Film Róża
|
|
może właściciel się w końcu znajdzie, brawo Paula11!
|
|
drodzy potencjalni własciciele!!!! oznajmiam, ze jest to pendrive czarny 4 GB kingston Proszę zgaduj - zgadulaczy o zaprzestanie szukania szczescia. Jeszcze raz zaznaczam!!! Zguba trafi do rak tego, kto prawidłowo odpowie, co sie w nim znajduje. Zgaduj -zgadulaczom podziekuje za udział w teleturnieju!!!!!
|
|
drodzy piszący do mnie smsy Nie odpowiadam na nie, ponieważ wszystkie informacje podałam tutaj. Zawartośc pedrive'a bedzie musiała byc zweryfikowana juz telefonicznie.
|
|
Czekam i czekam . Co mam zrobic z tym pendrivem?
|
|
Sformatuj i zostaw sobie:) Nic wwięcej nie możesz zrobic :)
|
|
Nadal czekam na własciciela, jezeli sie nie znajdzie, bede zmuszona zniszczyc zgubę!
|
|
Dlaczego zniszczyć? Zrobiłaś co mogłaś, podeszłaś uczciwie do tematu, coś Ci się w zamian należy.
|
|
ale ty glupia jestes. zniszczyc. jak nie wiesz co z nim rzobic to zachowaj sobie. jak mozna niszczyc wartosciowe rzeczy??? a juz w ostatecznosci jak taka dobra i uczciwa obywatelka jestes to zanies go na policje. tam beda wiedzieli co z nim zrobic. moze ktory sobie wezmie??
|
|
pendrive 4gb dzisiaj kosztuje kilkanascie zlotych, więc nic bardziej dziwnego, że znalazca jest uczciwy :) gdyby to byl laptop, nie byloby tego postu :)
|
|
Nie ufa nikomu ten, kto sam kłamie!!! Nie wierzy w uczciwosc ten, kto sam nie jest uczciwy!!! Claro!!!! oddaje pendrive'a ,bo nie jest moj. To samo zrobiłabym z kazda inna rzecza nie nalezaca do mnie. Jesli ty chetnie przygarnął(eł)abys nieswoja rzecz to twoje sumienie. Ja postepuje zgodnie ze swoim. Niewazne czy to samochod czy pendrive.
|
|
Moze jest on dla kogos wazny!!! Zajrzałam troche do niego, z nadzieja ze moze znajde jakies namiary na własciciela. Trafiłam akurat na zdjecia młodego chłopaka lubiacego podroze( amsterdam, Barcelona, Francja, Monako itd.) Jest ratownikiem medycznym(wolontariuszem?). Tak wiec prosze szanownego podroznika o kontakt.
|
|
czarny 4gb ? mój
|
|
a przypadkiem na zdjęciu jest kobieta w ciemnych włosach, dziecko - dziewczynka z jasnymi blond włosami?
|
|
Super postawa! Wtedy otworzyłem oczy i zrozumiałem wszystko .....[....]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |