Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
13 nie do fadomu |
Czy ktoś wie dlaczego kierowcy autobusów nie chcą jezdzić na fadom 13 i wysadzają pasażerów na bawełnie w chamski sposób mimo że bilet jest skasowany do fadomu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 13 nie do fadomu |
Zgłoś to do MPK to się im oberwie.
|
|
Ej! Bo tam jest chyba remont gdzieś... A może to zwykła głupota kierowców? Mój ojciec pracuje w MPK i wiem jak to jest :/. Raz jechałem i gościu z pełnym autobusem nie zatrzymał się tylko dał jeszcze gazu... albo ze Starego Rynku pojechał 10 Szosą Zambroską i dopiero jak dziadek mu przypomniał to on zawrócił... No trudno, kierowca też człowiek... :) ...
|
|
Moze tylko ten kierowca Cię potraktował
|
|
Remont jest na Poznańskiej.I chyba mają robić rondo na skrzyżowaniu Poznańskiej z W.Polskiego.
|
|
Od 3 kwietnia jest zmiana kursów autobusów MPK. Zapoznaj sie z nowym rozkładem jazdy.
|
|
Z nowym rozkładem jazdy zapoznałem się. Ale, dla czego niemożna dojechać „13” na fadom przecież tam jest dużo zakładów pracy jak i również są ogórdki działkowe, dlaczego okolice nowego szpitala są odcięte, od fadomu i od ul. rybaki?
|
|
po rybakach teraz jezdzi 15 :) widzialam tam tez dzis 6 :) wiec cos jezdzi :) ks
|
|
ulus 15 na rybakach ??
|
|
tak ptysiu 15 po rybakach wczoraj nim jechalam wlasnie po rybakach wiec wiem z racji przebudowy w piatnicy 15 jezdzi starym mostem do piatnict robi rundke i wraca do lomzy przez rybaki i nowym mostem znow w piatnicy :)traci na calej operacji ok 15-20 minut :) ks
|
|
Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
ulus dzieki za info :)
|
|
No to już wiecie. Jeśli ktoś się będzie oburzał o spużnanie jeszcze innych autobusów lub wogóle ich nie uczęszczanie to niech się zapozna z info od MPK ;). Remont jeszcze jest w Piątnicy, więc autobusy kursujące tam mogą się spóźnić. ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |