sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
13 nie do fadomu

Czy ktoś wie dlaczego kierowcy autobusów nie chcą jezdzić na fadom 13 i wysadzają pasażerów na bawełnie w chamski sposób mimo że bilet jest skasowany do fadomu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 13 nie do fadomu

Zgłoś to do MPK to się im oberwie.

Ej! Bo tam jest chyba remont gdzieś... A może to zwykła głupota kierowców? Mój ojciec pracuje w MPK i wiem jak to jest :/. Raz jechałem i gościu z pełnym autobusem nie zatrzymał się tylko dał jeszcze gazu... albo ze Starego Rynku pojechał 10 Szosą Zambroską i dopiero jak dziadek mu przypomniał to on zawrócił... No trudno, kierowca też człowiek... :)

...

Moze tylko ten kierowca Cię potraktował

Remont jest na Poznańskiej.I chyba mają robić rondo na skrzyżowaniu Poznańskiej z W.Polskiego.

Od 3 kwietnia jest zmiana kursów autobusów MPK. Zapoznaj sie z nowym rozkładem jazdy.

Z nowym rozkładem jazdy zapoznałem się. Ale, dla czego niemożna dojechać „13” na fadom przecież tam jest dużo zakładów pracy jak i również są ogórdki działkowe, dlaczego okolice nowego szpitala są odcięte, od fadomu i od ul. rybaki?

po rybakach teraz jezdzi 15 :)
widzialam tam tez dzis 6 :) wiec cos jezdzi :)

ks

ulus 15 na rybakach ??

tak ptysiu 15 po rybakach wczoraj nim jechalam wlasnie po rybakach wiec wiem z racji przebudowy w piatnicy 15 jezdzi starym mostem do piatnict robi rundke i wraca do lomzy przez rybaki i nowym mostem znow w piatnicy :)traci na calej operacji ok 15-20 minut :)

ks

Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786

http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786

ulus dzieki za info :)

No to już wiecie. Jeśli ktoś się będzie oburzał o spużnanie jeszcze innych autobusów lub wogóle ich nie uczęszczanie to niech się zapozna z info od MPK ;). Remont jeszcze jest w Piątnicy, więc autobusy kursujące tam mogą się spóźnić.

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org