Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
majster na budowie |
pytanie do budujących się i nie tylko-ile płaciliście majstrowi na godzinę w ostatnim czasie i za jaką pracę a kto umarł ten nie żyje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: majster na budowie |
Ja Ci powiem, że ja nigdy bym nie płacił za godziny. Lepiej się umówić za skończoną robotę, tyle i tyle i koniec. Oczywiście w trakcie pracy jakaś zaliczka.
|
|
Masakra ...
|
|
Za robotę cena a nie za godz Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
nie za godzine pracy a na godzine nie za m2 a od m2 itd itd czy naprawde jest tak malo myslacych ludzi w tym miescie masakra masakry ! a kto umarł ten nie żyje
|
|
hahaha, majster na godzinę , Majster 88 głupio myślisz
|
|
Wyjaśnił nie na godziny tylko na metry kwadratowe. ( hurtem na kilometry wychodzi taniej.)
|
|
Majster88 chyba Ci nikt wprost nie napisze wiec ja to zrobie... Ogarnij sie nieco i pomysl jak moze byc majter na godzine badz m2? Kwota jaka bierze majster zalezy od specyfikacji pracy(warunkow i innych konkretow). Tak "by the way" na godziny to pracuje Pani na poczcie bo robote ma zawsze taka sama a na m2 to np parkieciarz ewentualnie malarz.
|
|
hahaha, Majster 88 >>> czy naprawde jest tak malo myslacych ludzi w tym miescie masakra masakry ! majster klepka
|
|
|
10 zł na dzień
|
|
|
dla Majster 88 to i tak za dużo za jego partaninę umysłową
|
|
płać za godzinę będziesz miał majstra na wsze czasy ;)
|
|
Majster na godziny to nie majster.Zaden fachowiec nie pracuje na godziny chyba ze otwierasz firme i pytasz ile dac dla pracownika ?
|
|
czyli oprócz bezrobotnych debili co siedzą dniami przed netem nic mądrego sie nie dowiedziałem(całe forum łomżyńskie) a kto umarł ten nie żyje
|
|
majster 88 jesli uzylbys mozgu to bys juz wiedzial ze Twoje pytanie nie ma sensu... Moge zapytac Cie przewrotnie ile zarabia prezes na godzine albo od podpisu? i teraz sie domysl jaki prezes? jaka branza? jaka spolka? głowny prezes czy jeden z wielu? Konkrety napisz to moze Ci ktos pomoze...
|
|
konkretnie się zapytałem(np na forum Muratora ludzie się sie znalezli co mądrze odpowiedzą)ale u Nas jak zwykle co jeden co lepszy ok zamknijmy ten temat,przerasta to społeczeństwo a kto umarł ten nie żyje
|
|
no nie wiem jak Ci odpowiadali... jak dla mnie w pytaniu jest za malo konkretow ale jak juz masz odp to ok.
|
|
zależy jaki majster ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |