Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękuje |
Dziękuje adminowi strony 4lomza.pl że mnie zauważyli i wyruznili na głównej stronie 4lomza.pl w ankiecie :) Dzieki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękuje |
Ptysiak wez Ty sie dziecko naucz pisac !!!!!!!!!!!
|
|
Ptysiak nie musisz dziekowac adminowi, bo on ma racje, ze na Ciebie najwiecej osob narzeka, brawo admin ;)
|
|
8 narazie narzeka :P
|
|
Gratulacje!!! jesteś na pierwszym miejscu! angella
|
|
o ;) z 8 zrobiło się 24 ;) a zapowiada się i na więcej... ale ja tam nic nie mówie ;)
|
|
Ptysiu po zakończeniu tej sondy dojdz do wniosku co robisz i czy to sie innym podoba :) pomysl i odpowiedz sobie, dlaczego ludzie narzekaja na Ciebie :D
|
|
ee sami niejestescie lepsi moze ptysio napisze cos konkretnego kiedys a nawet jaki nie to i tak niezmienia faktu ze ma on prawo pisac co chce i jak chce lepij na forum niz na budynkach albo co gorsze na kosciele :P tolerancja i wolnosc slowa/wypowiedzi pozdro dla ptysia niech chlopak pisze wiecej :) i jeszcze wiecej :) co do poziomu ptysiowych wypowiedzi to sa one adekwatne do tematow jakie sa zakladane na forum na moich tematach ptysio sie nieudziela :D brawo dla ptysia sowizdrzala (moze nan wyrosnie ) ks
|
|
ulus nikt ptysiowi nie broni pisac, ale po sondzie zauwaz jak ludzie go kochaja :) wprost za nim przepadają, no i masz racje, kazdy ma swoj poziom :p
|
|
dzieki ptysiowi wiele tematow nieumiera smiercia naturalno sa dluzej na tzw topie :) co tez wazne i pozytywne :) co do marudzenia _ zyjac w polsce wsrod polakow przez blisko 19 lat przywyklam do tego ze sie nazeka i marudzi wiec to ze teraz jest na ptysia mnie niedziwi jakby go na forum niebylo znalazlby sie nowy cel realistycznie ;) ks
|
|
za dziękuje sie nic nie kupuje 5 zł
|
|
Od dzisiaj jedziemy po KiLeRzE! Hehe... Pozdrawiam
|
|
Ptysiu ty poeto za 2 złote. http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
ptysiu wygra...już 81 głosów...
|
|
Najbardziej lubię narzekać na: niedzielnych kierowców 19 zrzędliwego szefa 8 rodzimą politykę 31 kiepską pogodę 23 ptysia 84
|
|
Wez ty sie Ptysiu palancie wiecej nie odzywaj, bo mnie wkurzasz juz. <spoko>
|
|
a prosze bardzo ;]
|
|
heheheh.... podoba mi się pytanie w ankiecie, bo "na kogo lubicie narzekać?", nie oznacza "na kogo ludzie mają powody narzekać?" Ptysiu nie musi martwić, bo niektórzy lubią narzekać na niego z przyzwyczajenia - nawet jak nie mają powodów! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Autor: a_n_i_a6 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-04-06 20:53 Wez ty sie Ptysiu palancie wiecej nie odzywaj, bo mnie wkurzasz juz. Post na wysokim poziomie intelektualnym. Osoba ta ze swoimi wypowiedziami nie dorasta Ptysiowi do pięt.
|
|
Nastepna ankieta Dlaczego najbardziej lubisz narzekać na ptysia? ;-)
|
|
maciek masz racje post o wielkim poziomie normalnie szczyty ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
maciek i k69 jebcie sie <spoko>
|
|
a_n_i_a6: idź stąd, ścierwo. Pozdrawiam
|
|
o widzicie jak mozna zycie urozmaicic od dzis zjazd po : a_n_i_a6 po co dziewczynce takie brzytkie slowa ?? nawet dobrze ze sie ujawnila moze ja forumowicze sprowadza na ziemie i naucza jak sie pisze na publicznym forum :) pozdro dla wszystkich procz a_n_i_a6 dla niej zjazdzik :P ks
|
|
Ten ktoś-(a_n_....coś tam, coś tam nie warto nawet zapamiętać!)jest tu po prostu niemile widziany. Na prawdę sto razy bardziej wolę Ptysia:))) Pozdrawiam:) G a z e l a
|
|
jestes chora?? moim zdaniem twoja postawa wymaga leczenia Pozdrawiam ozieble ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
powyzszy post dotyczy oczywiscie tz. a_n_i_a6 zeby nie bylo ze zaraz sie czepiam ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Anno! No co ty, z konia spadlas? Pozdrowionka dla Ptysia!
|
|
ptusiu to maskotka forum, jego naiwne zapytania czy wypowiedzi sa raczej zabawne kto lubi ptysia91? a panna anna, to sie powinna zasad poprawnej komunikacji nauczyc, oczywiscie, droga anno, nie mam tu na mysli komunikacji miejskiej wielki plus dla Kefasa za spostrzegawczosc
|
|
Ja sam na siebie nienarezkam :P <LoL>
|
|
Autor: a_n_i_a6 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-04-06 23:34 maciek i k69 jebcie sie Nie wiem jak k69, ale ja wolałbym Ciebie. Pozdrowienia.
|
|
a_n_i_a6 : poziom, jaki reprezentujesz sobą jest oszałamiający, oby tak dalej, na pewno zrobisz karierę nie tylko na tym forum. ulus: piszesz na forum, czasem na innych userów, a takie błędy strzelasz, że się za głowę złapałem, np. "brzytkie", "polakow", "nazeka", "smiercia naturalno" ptysiek: na pewno wygrasz, a co do pytania w ankiecie, to mało jest ono sprecyzowane :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
bo formułował je ptysiu... czego by się tu spodziewać
|
|
Wszyscy forumowicze którzy dopiero zaczynają udzielajać się na forum 4lomza, za nim wykażą się swoimi zdolnościami pisarskimi zaczynają od objeżdżania Ptysia. Prawda jest taka że niektórzy jak już napisałem wcześniej, nie dorastają ze swoimi zdolnościami Ptysiowi do pięt, nie mówiąc już o grzeczności Ptysia. Czy widzieliście żeby Ptysiu komuś ubliżył? Pozdrowienia.
|
|
hmmm. ania...czy jakoś tak. Preczytaj przynajmniej wygrane posty ptysia i sprawdź czy Adam pisze jakieś bluzgi lub coś podobnego. Przyznał się, (bo wcześniej niebyło mnie i nichciałomi się patrzyć na jego posty) że w swoich 4*** postów użył tylko kilku "przekleństw" typu cholera. Ptysiu większość jest po twojej stronie:P:P Wiem że moja wypowiedz jest do d...y ale wybaczcie,jak niema co robić:P
|
|
Cholera w moim znaczeniu to nie pryeklenstwo
|
|
makmarc juz nieraz sie tlumaczylami solidnie przepraszalam z niedociagniecia mam dyslekcje :( i wale takie byki typu wojek albo gura na codzien uwierz ze na forum i tak sie staram jak moge ks
|
|
ja bez słownika pisze ale niektórym polecam :)
|
|
zauważyłam, że niektorzy biora przykład z Ptyśka i pisza z bledami :/ ehh co za ludzie.... poprawcie sie :)
|
|
ja tam nie wierzę w dysORTOGRAFIĘ... jest tylko głupota, lenistwo i braki w wykształceniu... :/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne nieprawda
|
|
saneone może byś uwierzył jak sam byłbyś tknięty ta przypadłością :P a co do wiary to ja niewierze w co niektórych wykształcenie i pracowitość :P przez naganę jaka dostaje za pisownie teraz pisze w Wordzie i tylko teksty przeklejam :) ks
|
|
ulus i za pisanie w wordzie masz u mnie plusa :)
|
|
"ja tam nie wierzę w dysORTOGRAFIĘ... jest tylko głupota, lenistwo i braki w wykształceniu... :/" Dokładnie. Dziwne, że teraz w 6 klasie podstwówki nawet 80% to dzieci z różnymi rodzajami dysfunkcjami.
|
|
a dziekuje bardzo :) przyda się :) ks
|
|
No cóż ,a ja wierzę w dysleksję, dysgrafię i dysortografię.Nie przejmuj się- ulus-z tym można żyć!:))) Pozdrawiam:))) G a z e l a
|
|
a nie ładnie tak i potem takie z tego kwiatki, że same u nas niedowiarki w kraju :P ciekawa sprawa poczekaj będziesz miał dzieciaka to pogadamy o tym co bedzie bolało ks
|
|
"a co do wiary to ja niewierze w co niektórych wykształcenie i pracowitość :P " po polsku powinno być: nie wierzę w wykształcenie niektórych osób albo nie wierzę w wykształcenie co po niektórych... a pracowity nie jestem, bo po co? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
patrzcie na wyniki sondy hahaha
|
|
Ptysiu jest bezkonkurencyjny. Powodzenia ciekawe jaka nagroda dla zwyciężcy ?
|
|
Satysfakcja gwarantowana
|
|
Co tutaj powiedzieć. Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Lgangster wiesz co weszłęś dzisna forum napisałes około 30 komentarzy i każdy jest bez sęsu tu bite fighta nie reklamuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ptysiak on reklamuje bitefight-a w poscie, a Ty pod swoim debilskim obrazkiem masz az 2 linki i kto tu to reklamuje ? ;] Ptysiak wytęż te gały !!!!!!!!!!! ;p
|
|
tez zaglosowalam na ptysia, bo mnie wkurzyl a co tam, chociaz wiem, ze pewnie sie ucieszy dzis moj synek konczy 15 miesiecy- jak ten czas leci
|
|
Dużo zdrówka życzę Twojemu synkowi -bello,a Tobie radości i zadowolenia z jego wychowywania:))) G a z e l a
|
|
No to pewnie już sobie wszystko ustawia - krzesła, stołki i...Mamę..:))
|
|
dzieki dziewczyny-tak, ryskago, mame przede wszystkim ale jest wesolo
|
|
Więc Droga Bello, trzymaj się jakoś.... :) ________ Malachit
|
|
i najwazniejsze...sie nie puszczaj :P
|
|
cycq odnosze wrazenie, ze jakbys ty sie puscil, to by ci ulzylo, i nam wszystkim przy okazji a wiec powodzenia
|
|
|
|
prosze jakie komplementa wyszukane, haha, smieci nie jadam
|
|
moze admin. to przeczyta i usunie bo to zalosne cycq u :( ks
|
|
Wszystkich głosów 1300 Najbardziej lubię narzekać na: niedzielnych kierowców 185 zrzędliwego szefa 76 rodzimą politykę 256 kiepską pogodę 228 ptysia 555
|
|
Ptyśku to nie jest powod, zeby sie cieszyc, tak duzo osob nie lubi Ciebie i dlatego lubi na Ciebie narzekac, zrob cos z tym, zeby wynik byl mniejszy....
|
|
Kitek pamiętaj że: jak pouczał Wałęsa plusy są dodatnie i ujemne ale zawsze plusy. Więc Ptysiu głowa do góry i tak trzymaj, Ulus to od cyca to nie załosne ale bardziej pod humor podpada więc może być.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |