Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Finalistka Miss World z Łomży !! |
cyt: Finał tegorocznego konkursu Miss World zostanie zorganizowany w Warszawie. Gala prawdopodobnie odbędzie się w Teatrze Wielkim. Najwyższy czas nie gadać po próżnicy tylko zacząć lobbować, co by tegoroczna finalistka tegoż konkursu reprezentująca Polskę pochodziła z Łomży. Powiem więcej. Winna wg mnie mieć wiedzę odnośnie witryny i forum 4lomza.pl Ogłaszam wstępny casting i postępowanie konkursowe mające na celu wyłonienie naszej kandydatki. Panowie - zgłaszajcie w tym miejscu swoje narzeczone, dziewczyny, znajome. Podawajcie też wstępne zasady i regulamin konkursu. Niech wygra najładniejsza !! ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Finalistka Miss World z Łomży !! |
Na początek, żeby rozruszać forum, pokażę Wam dziewczynę ptysia! Co prawda mówił, abym nie ujawniał tego zdjęcia (bo będziecie zazdrośni), ale czego się nie robi dla rozwoju miasta i regionu... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pozdrawiam
|
|
hahahaha padłem :D
|
|
faceci nie zabierzcie chociaz jej ptysiowi, bo bedzie płakał ;p
|
|
No to możemy ją zgłosić :) ...
|
|
eeeeeeeeeeeeeeee ta to zapiekna hahaha ja mam ładniejszą :)
|
|
ptysiak to masz ładniejsza? :p bleeeeeee az strach pomyslec, ale na marszu nie widzialam przy Tobie jakiejs pieknej ;p
|
|
kitek bo w miejscach publicznych nie pokazuje jej :)
|
|
ptysiu czyli sie jej wstdzisz!!!:P masz racje ja z takim bazylem tez bym sie wstydzil :P ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
K69 brawo :D hehehe Ptysiak sie jej wstydzi, wkoncu sie to wydało ;]
|
|
zjazd po ptysiu ? zenada co do postu adalla to ja bym sie zglosila ale za niska jestem i w ogole nikt by mnie niepoparl i by mi sie przykro zrobilo i w ogole :P ale to bardzo dobry pomysl ks
|
|
ulus daj swoje foto moze sie nadajesz :)
|
|
ulus sama jestes zenujaca a co do miss to widzialem ciebie - szczerze to nie nadajesz sie ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
szczere odpowiedzi a pomysl wydawal sie spoko tylko z waszym podejsciem to odrazu lipa...
|
|
hehehe a to niezle bylo ptysiu niedam bo we mnie co nie ktorzy tylko rzutkami by rzucali co zreszto potwierdza postawa k69 nom i takie buty on wie lepij jak to kiedys mrs napisal :) ohyda!?! a jak sie wyda ? to co ? bedziemy pisac do no... !!! /lady pank :) ks
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |