Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa telefonu |
Gdzie najlepiej w Łomży zanieść telefon do naprawy?? A gdzie byście nie polecali go zanosić bo wycinaja ludzi. Podawajcie miejsca... Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa telefonu |
komputery GIGABAJT kazańska 2. naprawia i telefony i nie zdziera pieniedzy moim zdaniem. polecam.
|
|
sympatia tanio :)
|
|
nie na polową . co to to nie . może mają pojęcie ale o ich uczciwości to już legendy krążą bigi2004
|
|
Ostatnio korzystałem z usług Wortelu.Szybko i tanio . Jeżeli wcześniej coś kupywałeś/naprawiałeś dają rabacik
|
|
Ja w tym buissnesie siedze juz troche. Sympatia - naprawiają telefony na polowej u chłopaków. Wortel - dosyć drogo chcą. Na Polowej - szybko, tanio, nie robią przekrętów bo za dobrze ich znam. Ogólnie polecam ich. Jak dla kogoś za drogo to nalezy sie targować.
|
|
Na Polowej serwis godny polecenia, natomiast nie zanoś do komisu/serwisu przy ratuszu. Mój kolega zaniósł tam telefon w idealnym stanie z małą usterką, a oni zwlekali z oddaniem telefonu po czym oddali inny, porysowany i zepsuty na amen(tamten z pewnością sprzedali za większą kasę...)
|
|
NIE polecam polowej oszuści i tyle. Kowale a nie spece od komórek.
|
|
Wortel jest dobry, ale bardzo drogi. Swój telefon zaniosłem ostatnio na Kazańską (wspomniany wcześniej GIGABAJT) i jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem tam 20zł za naprawę, za którą w WORTELU chcieli 50. Serwisu na Polowej nie polecam - koledze "zginął" tam telefon. Nie mówiąc już o zabójczych cenach i znikomej wiedzy pracujących tam ludzi, którzy uparcie twierdzili, że z Nokii 2600 nie da rady zdjąć simlocka kodem (na Starym Rynku twierdzili to samo). Pozdrawiam
|
|
W wortelu mają świetnie zrobiony serwis co chodzi o simloki. Zrobili mi simloka z mojej extra V3 z zachowaniem gwarancji. Jak mi padł głośniczek to poszłem do nich i założyli mi go zpowrotem. Telefonik wysłałem do serwisu głośniczek wymienili a w wortelu potem zdjeli mi simloka gratis, mowię wam tego nie ma nigdzie, a co chodzi o ceny to myslę że za jakość można zapłacić, tak jest chyba we wszystkim jak komuś nie zależy na jakośći to kupuje złotego kura, jak ktoś lubi jakość to bierze tyskie. Hihiihih, pozdrawiam tą laskę z wortela :))
|
|
A gdzie się mieści ten Wortel? Też mam tel. do naprawy tylko to nie comórka ale normalny stacionarny.
|
|
Mam blisko do Kazańskiej, co prawda nie byłem u nich, ale słyszałem same dobre rzeczy. Natomiast naprawiałem ja i moi znajomi na polowej - nasze nogi tam więcej nie postały i postaną. Zdzierają ostro kasę i robię najdziwniejsze przekręty. Taka prawda ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Kkarol: za jakość się płaci, ale nie tak słono! PS: Byłem w WORTELU wiele razy i nie widziałem tam żadnej "laski" a przynajmniej nic, co by wyglądało na ładną kobietę (bo chyba o to Ci właśnie chodziło). Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |