sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak lustra odchudzają portfele?

Montowanie w salonach wyszczuplających luster to przestępstwo
W sklepach z ubraniami są zakrzywione lustra. Klientki wyglądają w nich szczuplej, więc ochoczo kupują stroje. W domu przekonują się, że nie ubiór poprawia ich wygląd, ale zwierciadła.

Temat raczej dla mężczyzn, niech się zastanowią jak uchronić Panie przed nadmiernym odchudzaniem swoich portfeli. Najlepiej na lato Pani zafundowć dziecko, a na zimę nie kupić ciepłych butów. Sytuacja dla dla niej bez wyjścia (na zakupy). Pomyślcie nad tym. Chyba że kasę trzyma Pani.

http://wiadomosci.onet.pl/1307744,2679,1,1,kioskart.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak lustra odchudzają portfele?

Można by takie wyszczuplające lustro przebiegle zamontować w domu i niech kobieta żyje sobie w słodkiej nieświadomości,a tak poważnie to kochanego ciała nigdy za dużo
--------------------------------------------------------------------------------

Dlaczego Montowanie w salonach wyszczuplających luster to przestępstwo ? bo co kobiety wola wyglądac normalni czy chudzej :P

Też jestem za tym, że kochanego ciałka nigdy za dużo (bo sam trochę w nadmiarze go mam). W razie biedy, za nim tłusty spadnie, to chudy przepadnie.

Pozdrowienia

To bardzo dobry pomysł.Przynajmniej kompleksów na punkcie otyłości nie będzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org