Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kilka słów o spotkaniu :) |
Na spotkanie przyszły cztery osoby, które z pewnych wzgledow prosily mnie abym nie podawała ich imion i nickow :P Było miło i dziekuje tym którzy przyszli :) Zamiesciłabym fotki z tego spotkania ale nie potrafie :P Życie blondynki to nie jest bułka z masłem :P Równo o 19 przed Rzymianką spotkałam tez pana Mrs , który był z kolegą, powiedział ze musi cos zalatwic ale zaraz przyjdzie lecz tego nie zrobił. Mało dojrzały człowiek, ale cóz moze kiedys z tego wyrosnie. Tego mu własnie w tej chwili życze. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kilka słów o spotkaniu :) |
kto wygrał kasting?
|
|
tajemnica :) nie chce aby go Ptysiu pobił, dlatego nie ujawnie jego nicku :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Ptysiu nie bije on pisuje na forum
|
|
Ptysiu pisze ostatnio na swoim forum ;]
|
|
:( ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
pijana powietrzem: bylam przed ta rzymianka ok 19 bo przechodzilam tamtedy i za wiele osob to nie bylo tam ;p
|
|
eh wystawili mnie prawie wszyscy :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
no widzisz... tak kończą się spotkania internautów. Może lepiej zostać anonimowym?? :D :) ...
|
|
moze i lepiej :) ale planuje nastepne spotkanie za tydzien, wiem ze te 4 osoby co były dzisiaj, przyjda chetnie jeszcze raz, a reszta jak tam sobie chce :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Poziom alkoholu we krwi dopiero przed chwilą pozwolił mi dotrzeć do domu... Pozdrowienia dla wszystkich, którzy na spotkaniu się zjawili. Pozdrawiam
|
|
pijana jeszcze moze mi napiszesz że Cię wystawiłem
|
|
za tydzien bym sie spotkal i z checia poznal MrS. Oczywiscie jesli pijana mnie zaprosi :P. Pozdrawiam
|
|
Ptysiu, ja wiem ze ty bardzo chciałes ale nie mogles :) Potifex Mal kazdy moze przyjsc :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
o nawet nei wiedizalem ze jakies spotkanie :P Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
dobra za tydzien sie znow spotykamy i ma byc wiecej ludzi!!! a i dziekuje dziewczynie o nicku pijana powietrzem:P za pomysl a fajnie bylo:D hehe dziekuje
|
|
pijana powietrzem ja juz zmienilem zdanie bylem na spotkaniu:P ach Ty blondynko:P a tajemnica kaloryfera...
|
|
pijana powietrzem ja przyjde nawet bardzo chetnie:P(taki bajer teraz bedzie:) dla Ciebie przyjde hehehe
|
|
hehe Sajan masz milczec ! Ani slowa o tajemnicy kaloryfera :) I co tak szybko zmieniasz zdanie? mialo byc anonimowo :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
a tam a widzialem Cie na marszu:P
|
|
słucham?? I NIE PRZYWITAŁEŚ SIE?? FOCH! ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
taaaaaaaaaaaaa!! wez bo dostaniesz!! ja reka machnalem a Ty tego nie zauwazylas
|
|
bo jestem ślepa strasznie :P okularki w domku zostaly i jak ja mialam zauwazyc :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
a ja, a ja moge wpasc zlac jakiegos buca ??:D buhahahahaha
|
|
Buca nie bardzo - przecież nie dasz rady pobić się sam. Pozdrawiam
|
|
Pijana powietrzem bylem przed rzymianka znaczy tak przelotnie ale nie widzialem Ciebie byc moze to skutek tego ze nie wiem jak wygladasz :P jak moglabys to przeslij fotke na maila :p ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |