Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spotkanie dzis o 19.00 w Rzymiance :) |
Mam nadzieje że przyjdą wszyscy :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spotkanie dzis o 19.00 w Rzymiance :) |
Wszyscy się nie zmieszczą! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
W takim razie wszyscy którzy mają ochote :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
ja niemoge
|
|
ptysiu91 możesz! Pozwalam! Jak nie przyjdziesz na piechotę to przyjedziesz, w bagażniku :-D Pozdrawiam
|
|
ooooo prosze a co to za spotkanie?? Casting chłopaka na wesele:) Chętnie popatrze jeżeli o to chodzi:) Lady Isztar
|
|
przyjde
|
|
Tak .... prima aprilis :-p
|
|
hm... czyli bedzie jakas specjalna dyskoteka z okazji dnia prima aprilis czy spotkanie forumowiczow? :p
|
|
Ptysiu spytaj mamy, może ci pozwoli. Obiecaj jej, że wrócisz do domu najpóźniej przed dobranocką. Jak coś to mogę ciebie odwieźć.
|
|
:)) spotkanie + dyskoteka :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Ptysiaka wpuszcza? jak chyba dowodziki sprawdzaja :p dzisiaj wjazd jakis jest? ;)
|
|
nie, mysle ze wstep za darmo :) a ptysia z osobą pełnoletnią napewno wpuszczą :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Może umowimy sie na konkretny stolik? albo jakis znak rozpoznawczy :P Ja zdjecia kilku osob widzialam ale nie mam pamieci do twarzy :) Wiec co proponujecie? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
albo konkretny stolik, albo spotkanie przed lokalem... o ile czas pozwoli na chwile zawitam.
|
|
to może w drzwiach chłopaki ściągaja spodnie, a dziewczyny zdejmują (spódnice (ew. spodnie). Co Wy na to ??
|
|
... pomysł petera zdecydowanie mi nie pasuje :P Mysle ze najlepiej by było przy konkretnym stoliku, ja sie moge troche spoznic (ach te autobusy) wiec nie bedą wszyscy czekali 15 min przed wejsciem :P Który stolik proponujecie? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
dlaczego dopiero przy konkretnym stoliku to ściąganie ciuchów ?? Namawiam, aby to zrobić jednak w drzwiach!! Wszyscy juz bez ciuchów czekamy na "nawalona powietrzem", która jeżeli nie okaze się facetem, to do północy będzie deklamować idiotyczne wiersze !!
|
|
yyy .... :| ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
w takim razie siadajcie wszyscy przy jakims stoliku w rogu :P jakos sie znajdziemy. W razie co podaje swoj numer telefonu :504-446-159. Dozobaczenia o 19. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |