sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pub

slucham was "czytam" od dawna.., i opini swoich niezapodaje, aczkolwiek bynajmniej, zeby miec jakis rzut oka na to, co soba reprezentujecie, albo i nie,,,ciekawa jestem, w jakich z lomzynskich lokali przebywacie i jaki lomzynski lokal reprezentujecie...?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pub

Przebywacie... To juź NIESTETY nie... Ale jak jeszcze mieszkałem w Łomży to było to "Yam cafe", w starej wersji. Ze schodami na poddasze, charakterystyczną duchotą... Eh, łezka się w oku kreci...
W "nowym" Yamie miałem przyjemność być tylko 2 razy, aczkolwiek odczucia jak najbardziej pozytywne

=Lablaja= rozumiem, że Twoim głównym wyznacznikiem oceny człowieka, jest lokal do jakiego uczęszcza?

Brawo down!

Pozdrawiam

=Lablaja= ja reprezentuje bary mleczne.:P:P

ja reprezentuję najbardziej podłe żulernie łomżyńskie:D:D:Dhahahaah ciekawe gdzie zostanę zakwalifikowany

bigi2004

=Lablaja= z pewnością reprezentuje "ELYTĘ" :-)

Pozdrawiam

Dla mnie jeżeli chce spędzic czas tylko przy piwku i pogaworzyć ze znajomymi to jest CZARNY KOT albo POD PAPUGAMI...jeżeli chce potańczyć to albo YAM CAFFE ...RZYMIANKA..ewentualnie nowa dyskoteka z kręglami LABIRYNT.

Lady Isztar

MrS....no ja to elyta jestes, masz cos przeciwko?

Elita? Ta na Sniadeckieko? Niedaleko nowego cmentarza?

zawsze jak jestem to pod papugami... dawno nie bylem... czas to zmienic :D :D

szukam kumpla...:D pseudo doctor:D:D zna ktos?? jak tak to pls GG:5440561

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org